Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 2 februarie 2023. Sabrina, în lacrimi după ce a primit o scrisoare de la familie

Scrisorile primite de Sabrina de la cei dragi au adus lacrimi în ochii iubitei lui Dima. Mama fetei a sfătuit-o să nu ia decizii pripite.

Colaj cu Sabrina și Dima Galerie
Sabrina a izbucnit în lacrimi după ce a citit scrisoare primită de la mama sa | Antena 1

Sabrina și Dima și-au exprimat intențiile pentru viitor, iar băiatul i-a spus fetei că îi va cere mamei ei să o lase să s mute în Timișoara.

Mama Sabrinei i-a transmis fetei prin intermediul unei scrisori că familia nu se bucură de ideea mutării din București.

Sabrina de la Mireasa a plâns după ce a citit scrisoarea de la familie

„Nu vreau să intru în detalii despre alegerea ta, dar tu știi că noi am fost de acord cu mutarea ta în București și nu ne surâde întorcerea ta în Timișoara. P.S: Despre Dima vorbim data viitoare”, se arată în scrisoarea primită de Sabrina de la părinții ei.

„Ei m-au ajutat și au făcut sacrificii să mă mut și cumva chiar am vorbit când m-am decis să mă mut la București că asta a fost ultima chestie cu care te susținem. Am plâns că nu am înțeles ce au vrut să-mi spună”, a explicat Sabrina.

„Nu o să mă împiedice nimic din a o lua după mine la Timișoara. Nu e musai. Eu cel puțin 2-3 ani sunt angrenat în câteva proiecte și nu pot să plec de acolo. Din cea am vorbit cu Sabrina și e ar fi productivă acolo muzical”, a spus Dima.

Vorbind despre reacția familiei sale, Dima a spus: „E foarte bucuroasă mama”.

Citște și: Mireasa sezon 7, 31 ianuarie 2023. Momente de tensiune în casa băieților. Andrei, în centrul unui nou conflict

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezonul 6. Ce mesaj a transmis Ada pe rețelele sociale despre relația cu Sebaidin. Concurenta a dezvăluit totul... Mireasa sezon 7, 2 februarie 2023. Conflict de proporții în casa fetelor. Ce sancțiune a primit Hatice după ce a ameninț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x