Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Cum a reacționat Mihai când a aflat ce fel de elevă era Hatice. Tânăra a povestit cum și-a bătut o colegă

Hatice de la Mireasa sezon 7 a povestit că era o adolescentă agitată. Tânăra a fost exmatriculată de la școală după ce a bătut o colegă.

mihai si hatice la mireasa sezon 7 imbracati in alb Galerie
Hatice de la Mireasa sezon 7 a povestit că era o adolescentă agitată. Tânăra a fost exmatriculată de la școală după ce a bătut o colegă. | Antena 1

Hatice i-a povestit Simonei că era o elevă agitată. După ce una dintre colege i-a spus mamei ei că fumează, Hatice i-a aplicat o corecție fizică în urma căreia a fost și exmatriculată de la școală.

Citește și: Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Gestul făcut de mama lui Andrei față de Simona. Ce i-a spus pe terasă

Cum a reacționat Mihai când a aflat ce fel de elevă era Hatice

Nu a fost singura, după prima bătaie, a mai urmat alta. Fata spune că fosta colegă a înjurat-o de familie, moment în care a văzut negru în fața ochilor.

„Da, nu am avut nimic de câștigat, dar nu știu, consider că aveam foarte multe chestii în interiorul meu și cred că așa le exteriorizam. Nu înțelegeam la vârsta aia dacă era cea mai bună variantă sau nu. Când am ajuns în Italia, după situația pe care am trăit-o în România, nici nu vorbeam limba. Îmi era și rușine să vorbesc. Nu eram bine văzută, româncă, erau foarte rasiști. Nu aveam cu cine să vorbesc.”, a afirmat Hatice în emisia live de la Mireasa Capriciile Iubirii.

În timp ce Hatice explica, Mihai nu a avut nicio reacție. Totuși, în timpul materialului, iubitul lui Hatice s-a amuzat serios pe seama celor dezvăluite de concurentă.

Citește și: Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Maria și Antonio au dormit împreună. Cum s-au bucurat de premiu

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa, sezon 4. Ion și Raluca Șaulescu, apariție inedită la un eveniment. Imaginea care a stârnit o mulțime de reacții... Mireasa sezon 7, 31 mai 2023. Ce sancțiune a primit Irina după ce a încălcat regulamentul. Sunt vizate și celelalte fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x