Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Maria și Antonio au dormit împreună. Cum s-au bucurat de premiu

Maria și Antonio de la Mireasa sezon 7 au dormit împreună. Cei doi au fost afectuoși și băiatul a remarcat că iubita sa este schimbată față de el.

antonio si maria se saruta in pat Galerie
Maria și Antonio de la Mireasa sezon 7 au dormit împreună. Cei doi au fost afectuoși și băiatul a remarcat că iubita sa este schimbată față de el. | Antena 1

Maria și Antonio formează oficial un cuplu. Pe 29 mai 2023, băiatul a afirmat că sunt împreună, iar Maria a preferat să se abțină. Pe 30 mai, fata a declarat că formează o pereche.

S-a întâmplat după ce au dormit împreună și au reușit să să conecteze mai bine. După imaginile în care s-au sărutat, atins și îmbrățișat, cei doi au vorbit despre cum ar fi folosit premiul la hotel câștigat de Antonio, în urma task-ului Cabinei telefonice.

Citește și: Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Gestul făcut de mama lui Andrei față de Simona. Ce i-a spus pe terasă

Maria și Antonio au dormit împreună. Cum s-au bucurat de premiu

”Nu cred că aș fi acceptat să merg cu el. Nu vreau să fiu nici ipocrită... Și dacă mergi și nu s-a întâmplat nimic, tot se interpreta”, a zis Maria.

”Pe Maria aș fi luat-o să văd cum e ea fără camere. Acum e foarte schimbată, mult mai relaxată. O simt lângă mine.”, a afirmat Antonio.

În privința schimbării pe care Antonio a remarcat-o la iubita lui, Maria a explicat: ”Pur și simplu au venit toate la timpul lor. E o chestie de acomodare.”

Antonio a glumit și a zis că dacă ar fi primit o noapte de dormit împreună la începuturile lor, Maria nici nu ar fi fost de acord nici să apropie paturile. El a mai afirmat că nu se așteaptă să se afle în top.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Gestul făcut de mama lui Andrei față de Simona. Ce i-a spus pe terasă... Mireasa, sezon 4. Ion și Raluca Șaulescu, apariție inedită la un eveniment. Imaginea care a stârnit o mulțime de reacții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x