Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Gestul făcut de mama lui Andrei față de Simona. Ce i-a spus pe terasă

Părinții lui Andrei au venit în vizită în casa Mireasa sezon 7. Cei doi și-au arătat susținerea pentru cuplul format de fiul lor cu Simona.

parintii lui andrei, el si simona la mireasa sezon 7 Galerie
Părinții lui Andrei au venit în vizită în casa Mireasa sezon 7. Cei doi și-au arătat susținerea pentru cuplul format de fiul lor cu Simona. | Antena 1

Părinții lui Andrei au venit în vizită în casa Mireasa. Aceștia au avut o întâlnire frumoasă și emoționantă.

Gestul făcut de mama lui Andrei față de Simona. Ce i-a spus pe terasă

La un moment dat, mama lui Andrei i-a luat mâna Simonei și a complimentat-o pentru pielea fină și manichiură.

”Ce mânuță finuță ai. Eu nu am avut niciodată manichiură”, a zis mama concurentului. În tot acest timp, ea îi strângea mâna Simonei și se uita cu drag la ea.

Aceasta i-a mărturisit că ea și-a făcut unghiile doar o dată, iar iubita fiului său a asigurat-o că o va ajuta ea de acum înainte.

În emisia live din 30 mai 2023, Andrei a dezvăluit emoționat că s-a bucurat mult pentru că și-a revăzut părinții. El a fost fericit pentru că aceștia o plac pe Simona. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Antonio crede că e posibil ca Irina să-l placă. Ce și-au spus cei doi în live

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Antonio crede că e posibil ca Irina să-l placă. Ce și-au spus cei doi în live... Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Maria și Antonio au dormit împreună. Cum s-au bucurat de premiu...
Video Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Ana și Daniel, date în mijlocul naturii: Văd în tine multe valori! Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Ana și Daniel, date în mijlocul naturii: Văd în tine multe valori! Vineri, 29.09.2023, 15:19
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 11, 28 septembrie 2023. Lia află că are probleme de infertilitate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 11, 28 septembrie 2023. Lia află că are probleme de infertilitate Joi, 28.09.2023, 21:03
Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Bia și Robert s-au sărutat pasional în jacuzzi. Cei doi formează un cuplu

Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Bia și Robert s-au sărutat pasional în jacuzzi. Cei doi formează un cuplu

Bia și Robert de la Mireasa s-au sărutat. Cei doi au avut un date la jacuzzi și au profitat de această ocazie pentru a își da frâu liber sentimentelor.

Vineri, 29.09.2023, 14:19
Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Daria și Marius nu mai sunt în cunoaștere. Cum explică cei doi

Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Daria și Marius nu mai sunt în cunoaștere. Cum explică cei doi

Daria a încheiat cunoașterea cu Marius în urma discuțiilor și tensiunilor din ultimele zile. Ea a anunțat decizia în Gala de vineri, 29 septembrie 2023.

Vineri, 29.09.2023, 14:18
Giovana de la Mireasa, imaginea adorabilă cu chipul micuței sale și a lui Sese. Cum i-a surprins ea în ipostaza tată-fiică

Giovana de la Mireasa, imaginea adorabilă cu chipul micuței sale și a lui Sese. Cum i-a surprins ea în ipostaza tată-fiică

Giovana de la Mireasa a publicat o imagine emoționantă cu fiica ei și Sese. Aceasta i-a surprins într-o postază tată-fiica care a sensibilizat pe toată lumea.

Vineri, 29.09.2023, 12:50
Afacerea pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa și-au lansat-o. Cu ce se vor ocupă și ce au postat pe internet

Afacerea pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa și-au lansat-o. Cu ce se vor ocupă și ce au postat pe internet

Cătălina și Vlad de la Mireasa muncesc din greu pentru a-și crea un viitor. Aceștia își vor lansa o colecție de lumânări parfumate și speră să aibă succes.

Vineri, 29.09.2023, 11:00
x