Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Cunoașterea dintre Roberto și Iuliana a ajuns la final. Băiatul a părut surprins când fata a anunțat

Iuliana și Roberto nu mai sunt într-o cunoaștere. Fata a anunțat asta în ediția Mireasa Capriciile Iubirii în ediția din 17 aprilie 2023. Tânărul a părut surprins.

colaj de imagini cu iuliana si roberto de la mireasa sezon 7 Galerie
Iuliana și Roberto nu mai sunt într-o cunoaștere. Fata a anunțat asta în ediția Mireasa Capriciile Iubirii în ediția din 17 aprilie 2023. Tânărul a părut surprins. | Antena 1

În timp ce Roberto a afirmat că Iuliana i-a zis că vrea să-l mai cunoască, fata a rupt cunoașterea cu el în live. Băiatul a spus că, în discuția pe care o avuseseră în urmă cu scurt timp, ea își arătase interesul pentru el, iar acum se contrazice.

Iuliana și Roberto au rupt cunoașterea

Deși nu a verbalizat decât după ce a discutat situația cu mai multe persoane din casă, Iuliana s-a arătat deranjată de faptul că Roberto a zis că nu o place și a chemat-o pe Denisa înapoi în competiție.

În emisia live din 17 aprilie, la Mireasa, ea a dat de înțeles că este într-o cunoaștere cu Roberto. Însă la Capricii, fata a anunțat încetarea cunoașterii, deși a subliniat că încă vrea să-l mai descopere pe nepotul doamnei Livia.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 aprilie 2023. Surpriză uriașă pentru Daiana, după ce a plâns în hohote pentru că familia nu a venit de Paște

”Sunt bine, chiar bine. Nu am nimic ce să spun, chiar azi am discutat cu el. Cunoașterea noastră a luat sfârșit. Din punctul meu de vedere, faptul că el îmi zice că sunt indiferentă față de el, deși eu am avut răbdare după avalanșa de afecțiune pe care mi-a acordat-o, în mod normal, dacă eram afară, nu mai vorbeam cu el. Am avut răbdare...”, a zis fata.

Roberto a intervenit: ”Aseară pe terasă îmi spunea că vreau mai mult cu tine...”

Iuliana a continuat: ”Da, vreau să-l cunosc în continuare, dar după live-ul de astăzi și după live-ul de zilele trecute, când a vorbit pe videocall cu o fostă concurentă și a chemat-o pentru el... Eu fiind în stângă lui, într-o cunoaștere, nu m-am simțit atât bine”.

După ce tânăra a terminat, Roberto dădea nemulțumit din cap. El a părut suprins de cele spuse de Iuliana.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 aprilie 2023. Mama lui Hatice, ”avertisment” pentru Mihai. Ce l-a atenționat când fiica sa nu era de față

Doamna Livia, înțepături la adresa Iulianei

”Ieri, toată ziua eu am stat mai mult pe afară că așteptam și eu musafiri. Toată ziua, (n.r. Iuliana) s-a ținut numai după Antonio. Unde se ducea Antonio, se ducea și ea. Și după Zain și după Antonio. Ea, de fapt, a spus că pentru Antonio a venit, dar Antonio fiind într-o cunoaștere cu Maria...”, a zis doamna Livia.

Iuliana a negat: ”Nu este adevărat, am vorbit cu fiecare în egală măsură. A fost ziua de Paște, am vorbit și cu Hatice, și cu Maria, cu Antonio, Irina. Ne-am pus la masă și am discutat toți. Am discutat și cu el (n.r. Roberto)”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 aprilie 2023. Mioara Velicu a sărbătorit acasă Paștele. De ce a fost singură: ”În sufletul meu a fost durere”

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 17 aprilie 2023. Surpriză uriașă pentru Daiana, după ce a plâns în hohote pentru că familia nu a venit ... Mireasa sezon 7. Irina, în lacrimi când și-a revăzut mama: ”Când i-ați spus ultima dată fiicei că o iubiți?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x