Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 17 aprilie 2023. Mama lui Hatice, ”avertisment” pentru Mihai. Ce l-a atenționat când fiica sa nu era de față

Mama lui Hatice a vizitat casa Mireasa și a rămas două nopți. În acest timp, a avut conversații cu toți concurenții și i-a lansat, în glumă, un avertisment lui Mihai.

mama lui hatice sta de vorba pe canapea cu mihai Galerie
Mama lui Hatice a vizitat casa Mireasa și a rămas două nopți. În acest timp, a avut conversații cu toți concurenții și i-a lansat, în glumă, un avertisment lui Mihai. | Antena 1

Doamna Raisa, mama lui Hatice, i-a făcut o surpriză tinerei. Ea a venit în casa Mireasa, cu ocazia ușilor deschise, și a rămas două nopți.

Simona Gherghe a afirmat, în emisia Mireasa din 17 aprilie 2023, că toți părinții au putut rămâne cât doresc.

Mama lui Hatice a avut mai multe discuții în casa Mireasa și, într-o conversație cu Mihai, l-a atenționat că va veni la cununia lor civilă și i-a mai transmis că vrea doi nepoți, nu mai mulți.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 aprilie 2023. Mioara Velicu a sărbătorit acasă Paștele. De ce a fost singură: ”În sufletul meu a fost durere”

Mama lui Hatice a stat două nopți în casa Mireasa sezon 7

Mama lui Hatice a stat în casa Mireasa. Într-o discuție cu Mihai, aceasta l-a atenționat să nu facă mai mult de doi copii. Ea i-a transmis că o fată și un băiat sunt suficienți.

Cei doi se aflau în living, pe canapea, alături de doamna Ana. În aceeași discuție, Mihai i-a zis că-i place firea lui Hatice și că a observat cum se domolește când e în preajma lui.

Mai târziu, în timp ce sărbătoreau aniversarea lor, Mihai i-a urat să fie fericiți și să facă doi copii.

”A fost minunată. Am fost cea mai norocoasă dintre toți. Am dormit cu mama două nopți”, a explicat concurenta. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 17 aprilie 2023. Mioara Velicu a sărbătorit acasă Paștele. De ce a fost singură: ”În sufletul meu a fos... Mireasa sezon 7, 17 aprilie 2023. Surpriză uriașă pentru Daiana, după ce a plâns în hohote pentru că familia nu a venit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Citește și
Ultimele știri
x