Antena Căutare

Mireasa sezon 7. Momentul în care Hatice află că nu e eliminată. Cum a reacționat când Simona Gherghe i-a zis că rămâne

Momentul în care Hatice a aflat că nu este eliminată, pentru că a beneficiat de protecția publicului, a fost foarte emoționant. Ce a zis fata de la Mireasa sezon 7.

colaj de imagini cu simona gherghe si hatice de la mireasa sezon 7 Galerie
Momentul în care Hatice a aflat că nu este eliminată, pentru că a beneficiat de protecția publicului, a fost foarte emoționant. Ce a zis fata de la Mireasa sezon 7. | Antena 1

În timp ce în platou se citeau clasamentele, Hatice își strângea lucrurile. Pe locul al doilea s-a aflat chiar ea, așa că nu a mai fost eliminată pentru că deși publicul a dorit să rămână Carmina, telespectatorii i-au oferit protecție și lui Hatice.

Momentul în care Hatice află că nu e eliminată. Cum a reacționat când Simona Gherghe i-a zis că rămâne

După emisiune, Simona Gherghe a intrat în casa Mireasa și a anunțat-o pe Hatice că nu mai părăsește competiția Mireasa. ”Poți să cobori puțin?”, a întrebat moderatoarea.

Hatice a coborât și gazda emisiunii a asigurat-o că nu trebuie să se sperie. ”Nu te speria, nu e nimic grav. Știi ce s-a întâmplat? Telespectatorii te-au dus în TOP. Ești pe locul 2, Hatice”, i-a zis Simona.

Atunci, concurenta a pus mâinile la față și a zis: ”Nu...”. Simona a continuat: ”Asta înseamnă că ți-au dat imunitate. E foarte ciudat că unii te-au vrut în casă, alții acasă, suficient cât să voteze, să te urce în pat. Tu nu ai fost până acum în TOP, nu?”.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cosmin, mesaj cu subînțeles pe internet. Cum a răspuns la un comentariu în care Miruna era numită ”om fals”

Hatice, vizibil emoționată și plângând, a întrebat: ”Nu mă mai duc acasă? Uhhh...nu...”.

”Și cine pleacă?”, a vrut ea să știe. Simona Gherghe a anunțat-o că telespectatorii au dorit să le salveze pe ambele fete. ”Bine ai revenit la Mireasa. Poți merge să-ți desfaci bagajul”, i-a mai spus gazda.

Când concurenții au intrat, Hatice a continuat să plângă. După episodul cu Mihai, ea a afirmat că vrea acasă, că nu poate sta aici.

”Nu pot fi supărată pe telespectatori. Simt că nu mai pot.”, a afirmat Hatice la Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Hatice, categorică în cazul lui Mihai de la Mireasa sezon 7

În privința lui Mihai, Hatice a fost clară. Supărată de afirmațiile lui, ea doar l-a pupat de complezență atunci când și-a luat ”la revedere” de la toți concurenții.

În emisiunea de la Antena Stars, ea a zis: ”Nu mi-ar fi părut rău (n.r. că lucrurile cu Mihai s-ar fi încheiat așa). Nu a rămas nimic, nu a început nimic și nu are ce să rămână. Eu oarecum am încercat să înțeleg din toate părțile, dar dacă o persoană vine și-mi cere iertare, după care l-a două zile se pronunță cu același chestii... înseamnă că nu are”.

Mihai, despre despărțirea rece: ”Oarecum simțeau că o să rămână în casă. Am vorbit cu Dima ieri, mi-a zis niște lucruri și s-au întâmplat. Îmi doream să rămână în casă”.

Când a auzit acestea, Hatice și-a dat ochii peste cap. Mai târziu, a zis că s-a amăgit și că Mihai este persoana pe care a văzut-o la începutul emisiunii.

”E o persoană care dacă tace te face să te simți bine. Când deschide gura, te-a făcut praf.”, a afirmat concurenta. A urmat un schimb de replici între ei, iar Mihai i-a transmis că e părerea ei.

Citește și: Mireasa sezon 7, 10 februarie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Ei au primit titlurile de Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7. Verișoara lui Hatice nu e de acord cu o posibilă relație cu Mihai. Ce i-a replicat concurenta

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonia

Mireasa sezon 6. Cosmin, mesaj cu subînțeles pe internet. Cum a răspuns la un comentariu în care Miruna era numită ”om f... Mireasa, sezonul 7. Ce sfaturi a primit Mihai de la mama sa și care e părerea lui despre Hatice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x