Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Prima reacție a lui Antonio, după ce el și Maria au câștigat marele premiu. Ce a postat în online

Maria și Antonio sunt marii câștigători ai sezonului 7 Mireasa. Imediat după ce a intrat în posesia telefonului, tânărul a ținut să le transmită un mesaj susținătorilor

Maria și Antonio Galerie
Maria și Antonio sunt câștigătorii sezonului 7 Mireasa | Antena 1

Antonio Anghel a publicat pe Instagram o fotografie cu certificatul de căsătorie. În dreptul certificatului, tânărul a atașat o inimioară și le-a mulțumit tuturor celor care au crezut în cuplul lui și al Mariei.

Ce a postat Antonio, imediat după ce el și Maria au câștigat Finala sezonului 7 Mireasa

„Vă mulțumim pentru tot! Sunteți minunați!”, a scris Antonio în dreptul fotografiei publicate pe Internet.

Maria și Antonio sunt câștigătorii premiului de 40.000 de euro. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023.

Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

„N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Maria și Antonio, poveste de dragoste cu răsturnări de situație. Cum au ajuns să se îndrăgostească

Maria și Antonio au intrat în competiția Mireasa pe data de 8 martie 2023, cu 2 luni mai târziu față de debutul sezonului 7. Intrarea lor în același timp în casă i-a făcut să se apropie.

Tânărul care a împlinit 30 de ani chiar în casa Mireasa a venit însoțit de doamna Viorica, însă aceasta nu a rămas mult timp în emisiune, din cauza unei probleme de sănătate. Totuși, doamna Viorica a avut timp să-l dea de gol pe tânăr, care a intrat în casă cu gândul că i-a atras atenția Giulia. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din casa Mireasa, pentru că parcursul lui Antonio nu avea să fie deloc liniar.

Primul date pe care l-a avut Antonio a fost unul neobișnuit: cu Giulia și Maria în același timp. Deși Antonio a spus atunci că ar mai merge la un date cu Giulia, acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece apropierile cu Maria deveneau din ce în ce mai dese.

Maria a primit o invitație la date și din partea lui Zain, însă l-a refuzat.

Maria și Antonio s-au declarat pentru prima dată un cuplu pe 6 aprilie, după ce s-au sărutat pe canapea. Cei doi erau de câteva zile în tatonări, însă spuneau că și-ar dori să se sărute în ploaie, dar nu au mai așteptat acest fenomen meteo. Lucrurile nu au mers bine între ei. Irina, prietena amândurora atunci, era permanent prezentă în discuțiile lor de cuplu, iar în emisiune s-a pus problema unei atracții venite din partea Irinei pentru Antonio, lucru negat de toți cei trei implicați. O conversație între Zain și Maria l-a făcut pe Antonio să critice dubla măsură și să aducă în discuție despărțirea de iubită. Separarea s-a produs pe 14 aprilie când Antonio concluziona: „Dacă tu ceri ceva și nu poți să oferi, atunci avem o problemă! Acțiunile fiecăruia vor vorbi în continuare”.

Cei doi au avut o discuție la petrecere, care s-a încheiat cu un sărut de despărțire, inițiat de Maria, așa cum s-a precizat ulterior în repetate rânduri. La scurt timp după sărut Antonio s-a apropiat de Giulia, care a părăsit casa Mireasa după câteva zile. La task-ul cabinei telefonice Antonio a ieșit câștigător. Atunci el a mărturisit că s-a gândit la varianta de a o invita pe Maria la hotel pentru a vedea cum se comportă fără camerele video, însă comentariile ei din timpul task-ului l-au făcut să se răzgândească.

Antonio a primit atunci ca variantă de premiu posibilitatea de a o invita pe Beatrice de la Capricii în casa Mireasa. Beatrice nu a onorat invitația atunci, iar la scurt timp casa Mireasa s-a împărțit în două pentru o săptămână: casa cuplurilor și casa celor singuri. Acela a fost momentul în care Maria și Antonio au ales să se apropie unul de celălalt din nou. Fata, care a mărturisit că la începutul parcursului ei în competiție nu reușea să se simtă în largul ei din cauza camerelor, i-a permis lui Antonio să o cunoască mai bine, iar la finalul lunii mai cei doi s-au sărutat în ploaie. Fanii Mireasa au îmbrățișat această împăcare și i-au clasat pe ambii în top. Atât Antonio cât și Maria și-au scos la iveală laturi mai bune, care le-au permis să se îndrăgostească unul de celălalt.

Totuși, familia lui Antonio s-a declarat împotriva acestei relații, mama băiatului fiind nemulțumită de comentariile pe care fata le-a avut la adresa lui, pe când ei erau despărțiți.

Maria a primit o vizită din partea băiețelului ei, Amir, iar Antonio și-a făcut și el apariția, a dat mâna cu fiul iubitei lui și s-a jucat cu el.

Antonio a stat ceva timp pe gânduri și a luat hotărârea să o ceară în căsătorie pe Maria. Cererea a fost una spontană, în timpul unui date în lanul de lavandă.

Băiatul s-a așezat în genunchi în fața Mariei și i-a oferit un inel improvizat, confecționat din lavandă, iar fetei nu i-a venit să creadă. Fericirea nu a durat mult, pentru că au existat voci care au speculat că cei doi s-ar fi logodit pentru premiu, iar Irina și-a exprimat cu vehemență această opinie. Ulterior, Maria a fost criticată în casă pentru dezordine, fapt care a produs un conflict între Irina și Maria. La plecarea Irinei din casa Mireasa, Maria a plâns, spunând că rămâne cu amintirile plăcute.

La un moment dat, Maria și Antonio s-au dezbrăcat de inhibiții și s-au iubit în casa Mireasa, iar imaginile difuzate cu momentul intim, i-au făcut pe cei doi să aibă remușcări, gândindu-se la părerea familiei fetei.

Petrecerea burlacilor a fost un alt moment dificil în cuplul Maria-Antonio, deoarece băiatul i-a dăruit unei animatoare o brățară și a anunțat-o că o va căuta peste o săptămână. Maria a trecut peste acel incident, deși a fost tristă câteva zile.

După momentele grele pe care le-au traversat împreună, Maria și Antonio au decis să se căsătorească în Finala sezonului 7 Mireasa.

Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro... Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Ce au postat Mihai și Hatice după ce au pierdut la mustață marele premiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x