Antena Căutare

Mireasa sezon 8, 26 octombrie 2023. Bia a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit iubita lui Robert și în ce stare este în prezent

În timpul aniversării de 1 lună de relație a cuplului Sergiu și Madi, Bia a avut parte de o accidentare. După o lovitură la ovhi, fata a fost dusă de urgență la spital.

Colaj cu Bia la spital Galerie
Concurenta sezonului 8 Mireasa, Bia, a avut un accident la ochi, însă a primit ăîngrijiri medicale și este în regulă în prezent | Antena 1

Bia a ținut torul aniversar, iar artificiile i-au creat un deranj ocular. Două cadre medicale au venit în casa Mireas ași au constatat starea Biancăi, hotărând necesitatea de a merge la spital. Fata a fost transportată cu o ambulanță în timpul nopții.

„Eram cu tortul și mi-a ieșit praf din artificii în ochi. După 10-15 secunde a sărit praf din acela. Văd în ceață și am spasme musculare. Mă înțeapă foarte rău și când e ochiul închis, dar e mai bine că nu se mai zbate așa rău”, a explicat fata în fața personalului medical.

Bia a ajuns de urgență la spital în timpul nopții. Ce a pățit concurenta Mireasa și în ce stare este în prezent

Doamna Anina și-a exprimat dorința de a o însoți pe Bia la spital.

„Nu aveți de ce, doamna Anina. Că oricum intru singură la medic, că așa e procedura și vă anunț eu când mă întorc”, i-a spus Bia mamei lui Robert.

Fata a revenit în scurt timp în casa Mireasa:

„N-am pățit nimic. Am făcut o plimbare. Am avut un corp străin. Mi-au pus ceva antibiotic, mi-au scos ce era acolo. Am niște picături pe care trebuie să le pun 7 zile”, le-a spus fata mamelor.

În emisia live de Mireasa de pe 26 octombrie 2023 Bia a apărut la brațul lui Robert și a anunțat că se simte bine și că nu mai există niciun motiv de îngrijorare:

„Nu a fost nimic grav. Doar un deranj ocular. Acum sunt bine, nu mai e absolut nimic, mi-a trecut”, a spus Bia.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 8, 26 octombrie 2023. De ce lipsește Simona Gherghe din emisiune. Gabriela Cristea a primit o surpriză de ... Mireasa sezon 8, 26 octombrie 2023. Liviu a primit o scrisoare de la tatăl și bunica lui: „Bogdana a fost secretoasă cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x