Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Unde locuiesc acum Bia și Robert. Ce decizie au luat după discuțiile despre apartamentul tânărului

Bia și Robert au dezvăluit cum arată viața lor la două săptămâni de la Finala Mireasa. Cei doi tineri au spus unde locuiesc și cu ce se ocupă.

Colaj cu Robert și Bia Galerie
Robert și Bia din sezonul 8 Mireasa au povestit unde locuiesc și cu ce se ocupă în preent | Antena 1 & YouTube

Bia și Robert locuiesc în Oradea, în apartamentul care este pe numele tânărului. În cadrul emisiunii Mireasa s-a discutat despre acest apartament, despre posibilitatea tinerilor de a locui în el, sau de a sta în chirie. Vorbind despre apartament, doamna Ania a insistat ca fiul ei și Bia să semneze un contract prenupțial, înainte de a se căsători.

După toate aceste discuții, Bia și Robert s-au mutat în acel apartament din Oradea pe care îl renovează. În prezent Bia nu are loc de muncă, Robert fiind cel care merge la serviciu, iar soția sa fiind cea care se ocupă de aranjarea apartamenului.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Bia a dezvăluit o discuție cu Ioana și Andreea despre Marius: ”A zis că are nevoie de psihiatru”

Bia și Robert au oferit detalii despre cum arată viața lor în afara casei Mireasa

Într-un live cu susținătorii, Bia și Robert au oferit detalii despre viața lor.

Întrebați despre copii, cei doi au spus că nu au în plan să dvină părinți curând. De asemenea, cei doi iau în calcul posibilitatea de a face cununia religioasă anul următor.

Chiar dacă nu locuiesc cu părinții lui Robert, cei doi țin legătura cu ei.

„Probabil că în 2025 vom face nunta. Doamna Anina este acasă. În momentul ăsta lucrez la nervii lui Robert și la organizarea apartamentului. Sunt foarte multe de făcut acum. Stăm singuri, dar normal că ținem legătura cu doamna Anina, doar suntem o familie. Da, locuim în apartamentul lui Robert”, a spus Bia.

„E bine că nu lucrează. Dacă lucram amândoi și ajungeam seara acasă să ne uităm după chestii pentru apartament...eram praf. Eu lucrez ca antrenor personal și agent de vânzări. Nu stăm în chirie. În apartamentul meu avem 3 camere”, a spus Robert.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Bia, în lacrimi în timp ce vorbea despre doamna Anina. Ce a mărturisit pentru prima dată

Bia şi Robert s-au căsătorit în sezonul 8 Mireasa, Iubire Infinită

Bia şi Robert au fost al patrulea cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Robert a oscilat între două fete care i-au atras atenția la începutul sezonului 8 Mireasa. În cele din urmă, băiatul și-a dat seama că Bia este femeia potrivită pentru el. Relația dintre Bia și Robert nu a fost tot timpul susținută de mama tânărului. Doamna Anina, care și-a însoțit fiul în competiție, nu a fost mulțumită de interacțiunile pe care le avea cu viitoarea noră, iar conflictele nu au întârziat să apară. Nora și soacra au avut mai multe certuri și împăcări, dar Robert nu a adus niciodată în discuție posibilitatea despărțirii. Robert și Bia s-au logodit la Milano. Băiatul a ascuns inelul în înghețată și a lăsat-o fără cuvinte pe iubita lui. Cei doi au decis să-și depună actele pentru căsătorie, dar cu un contract prenupțial, așa cum și-a dorit mama tânărului.

Cei doi s-au căsătorit în Finala Mireasa și și-au rostit jurăminte superbe:

Bia: Vreau să-mi așez inima în palmele tale. Vreau să-ți promit că nu-mi voi încălca eu promisiunile, te voi iubi atent, cald și necondiționat. te voi încuraja, sprijini și te voi admira în toate visele tale. Iubirea se definește prin curaj, despre asta vreau să fie ziua mea. Ești un bărbat determinat, ești bărbatul care m-a învățat să mă las protejată și iubită. Acasă va adăposti cea mai atentă soție, cel mai iubit soț și cei mai încăpățânați copii.

Robert: Iubita mea, Bia, acest moment va marca începutul unui nou capitol în viețile noastre, dorința mea e să-ți demonstrez în fiecare zi că te doresc lângă mine. Mă citești ca pe o carte deschisă. Ai stat lângă mine, arătându-mi compasiune și iubire, acel tip de iubire de care am nevoie în viața mea. Vreau să-ți demonstrez ție, dar și mie, că pot fi un bun partener de viață. Te iubesc la inifinit.

Mireasa, sezon 8. Ce mai face Alex, fostul concurent. Cu ce alți colegi de competiție s-a întâlnit... Ce mai fac Hatice și Mihai de la Mireasa și cum au apărut în mediul online. Declarația de dragoste pe care el i-a făcut-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x