Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 25 ianuarie 2024. Cine este Alexandru. Care e povestea de viață a concurentului și cu ce se ocupă

Alexandru este concurent în sezonul 9 Mireasa. Tânărul a venit în competiție alături de bunica Maria.

Colaj cu Alexandru de la Mireasa Galerie
Alexandru este concurent în sezonul 9 Mireasa | Antena 1

Alexandru are 23 de ani și locuiește în București. De profesie e șofer pentru o flotă de transport persoane. Primii bani i-a câștigat la 15 ani lucrând ca ospătar. Visul lui ese să aibă propria lui sală și să antreneze. În timpul liber preferă să iasă cu prietenii. Părinții lui lucrează în Ministerul de Finanțe, respectiv în Ministerul de Interne.

Tânărul a spus că a iubit cu adevărat de două ori în viața sa de până acum.

Citește și: Mireasa sezon 9, 24 ianuarie 2024. Cine este Șervan. Cu ce se ocupă concurentul și care este povestea lui

Cine este Alexandru din sezonul 9 Mireasa

„Am urmărit puțin emisiunea Mireasa. Vin împreună cu bunica mea. A doua mea mamă, cum îmi place mie să-i spun. Vin pentru expereință. Nu știu daăc mă văd căsătorit în emisiune. Poate am noroc, poate nu. Fata ideală pentru mine ar trebui să fie loială, respectoasă, puțin înaltă, îngrijită, finuță, feminină, de preferat să fie brunetă. Trebuie să fie puțin fițoasă, puțin cu nasul pe sus. Aș prefera ca viitoarea mea femeie să fie gospodină. Consider că relația dintre mama mea și viitoarea mea iubită trebuie să fie o relație de respect. Aș fi foarte fericit dacă mi-aș găsi jumătatea”, a povestit Alex.

Citește și: Mireasa sezon 9, 24 ianuarie 2024. Cine este Dediș (Ionuț), concurentul care a venit însoțit de mătușa Ioana

Alex a avut un blind date cu Antonia. După ce a văzut filmulețul său de prezentare, Antonia i-a spus lui Alexandru că pare a fi un om minunat.

După blind date Antonia a plâns de emoție: „Absorb energia oamenilor când vorbesc cu ei”, a spus tânăra care a precizat că vrea să cunoască toți băieții, accentuând criteriile fizice care nu se potrivesc: „Eu nu am ochii deschiși, mie nu-mi plac băieții cu barbă”.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezon 9, 25 ianuarie 2024. Doamna Floarea a dat-o afară pe Maria în timp ce se stabilea lista de cumpărături... Mireasa sezon 9, 25 ianuarie 2024. Cine este Cristian Marinescu. Concurentul a venit în emisiune însoțit de mama lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x