Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 31 mai 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

În Gala de vineri, 31 mai 2024, Simona Gherghe a anunțat clasamentul publicului. Iată cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii!

mireasa Galerie
Publicul a votata mama săptămânii, băiatul săptămânii și fata săptămânii. | A1

Clasamentul publicului contează foarte mult pentru concurenți, pentru că cei aflați în top 3 au imunitate, ei nefiind eligibili pentru a fi nominalizați spre eliminare. În ediția Mireasa din 31 mai 2024, moderatoarea Simona Gherghe a citit clasamentul săptămânii care tocmai s-a încheiat.

Cum a fost săptămâna 24-31 mai 2024 pentru concurenții Mireasa

În casa Mireasa, săptămâna 24-31 mai a fost una tensionată din cauza faptului că au apărut mai multe conflicte între concurenți.

În această săptămână s-a format un nou cuplu, Albert și Laura, între care au existat tatonări mai mult timp.

Articolul continuă după reclamă

În weekend Elena și doamna Iuliana și-au sărbătorit ziua de naștere.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Cine a câștigat task-ul Cabinei Telefonice

În weekend-ul de după gală, a izbucnit un conflict între Iuliana și Delia, după ce Iuliana i-ar fi zis Deliei că a văzut-o făcându-i semne pe sub apă lui Vlad atunci când se aflau în jacuzzi.

Tot în weekend-ul de după gală Maria și Ștefan s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp din cauza geloziei concurentei, după ce s-a difuzat un material în care Ștefan îi dădea sfaturi Ionelei. Apoi Maria i-ar fi zis lui Ștefan că o bruschează, a început să plângă și a pus punct relației. După o zi cei doi s-au împăcat și au apucat chiar să doarmă și prima lor noapte împreună.

Discuțiile dintre Antonia și Cristian legate de nesiguranțele din relația lor au continuat și în această săptămână, concluzionând că cel mai bine vor vedea cum se vor înțelege în afara casei Mireasa.

Elena a primit o vizită de cel mai bun prieten al ei care a venit să îi dea câteva sfaturi. Valentin a părut deranjat de sfaturile pe care le oferea prietenul Elenei.

Spre finalul săptămânii a avut loc cel mai greu task al sezonului și anume task-ul Cabinei Telefonice, care a iscat multe conflicte între concurenți. Unul dintre conflicte a fost între Vlad și Valentin, iar băieții și-au adresat cuvintele grele.

Task-ul a fost unul dificil, iar unii concurenți nu au participat. Elena s-a accidentat la repetiții, iar Laura nu a mai încăput în cabină. Adriana și Cristina nu au participat pentru că nu formau cuplu cu nimeni din casa Mireasa.

Concurenții au ieșit unul câte unul din cabină, iar cel care a rămas până la final și a câștigat camera de hotel pe care o va împărți cu iubita lui a fost Liviu.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 30 mai 2024. Adriana și Maria, conflict care a dus-o pe Adriana la capătul răbdării. "E lipsă de respect"

Cum arată clasamentul din gala de vineri, 31 mai 2024

Simona Gherghe a anunțat Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii!

Mama Săptămânii a fost votată doamna: Mariana

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului Mireasa se regăsește: Maria

Pe locul 2 în clasamentul publicului Mireasa se regăsește: Delia

Fata Săptămânii este: Laura

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului Mireasa se regăsește: Cristian

Pe locul 2 în clasamentul publicului Mireasa se regăsește: Liviu

Băiatul Săptămânii este: Albert

Adriana părăsește azi casa Mireasa!

Doamna Floarea a blocat-o pe Adriana.

Doamna Daniela a blocat-o pe Elena.

Doamna Viorica a blocat-o pe Antonia.

Doamna Mariana a blocat-o pe Adriana.

Doamna Iuliana a blocat-o pe Elena.

La final, Simona a mai anunțat că cererea Cristinei s-a aprobat și că Alexandru se va întoarce în casa Mireasa.

Ceea ce ea nu știe, ea fiind acum cu Laura la mare să facă o ședință foto, este că Alexandru o va cere în căsătorie la mare, la apus. Ei vor petrece împreună noaptea de vineri spre sâmbătă, și se vor întoarce împreună în casa Mireasa alături de doamna Maria sâmbătă.

Citește și: Mireasa, sezon 9. Vlad, ajuns la capătul răbdării din cauza lui Valentin în timpul task-ului Cabinei Telefonice. De ce a ieșit

Mireasa sezon 9, 31 mai 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adriana și Albert... Mireasa sezon 9, 31 mai 2024. Delia și Liviu, planuri romantice pentru când se vor bucura de camera de hotel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Citește și
x