Antena Căutare

Mireasa, sezon 9. Liviu, tachinat de băieți. Cum a reacționat Andrada când a văzut imaginile în care s-a vorbit despre ea

După ce și-a exprimat preferința pentru Andrada, băieții l-au tachinat pe Liviu. În emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii de pe 24 ianuarie 2024 au fost difuzate imagini cu discuțiile băieților, imagini pe care Andrada le-a văzut.

Colaj cu Liviu și Andrada Galerie
Liviu și Andrada, schimb de replici în direct, după ce băiatul a fost tachinat de colegi în casa Mireasa | Antena 1

Băieții au făcut tot felul de glume în care au spus că Liviu deja formează un cuplu cu Andrada și s-au sărutat. Tânăra l-a taxat pe băiat în direct.

„Ne-am și pupat? Când? La ce oră?”, a întrebat Andrada.

„Dacă ai fi ascultat bine, ai fi auzit ce au zis ei”, a răspuns Liviu.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Bia și Robert, apariție la Mireasa, Capriciile Iubirii. Cum arată viața lor în afara competiției

Liviu i-a explicat Andradei că glumele din casa Mireasa nu au pornit de la el

„Eu am fost prins într-o poveste. Cum m-au văzut (n.r. băieții) mi-au spus că <<Gata! Tu ești într-o relație>>. Dar eu n-am apucat să le povestesc nimic”, a explicat Liviu.

„Am aflat și asta. Deci tu ești combinat cu mine și eu nu-s combinată cu tine. Sau cum vine asta?”, a spus Andrada.

„Nu! Din câte am observat nu ai înțeles bine, dar… Băieții au fost martori acolo și știu cum a fost”, a răspuns Liviu.

„L-am tachinat, dare l a fost foarte gentleman și nu a spus nimic urât la adresa ta”, a ținut să-i spună Dediș Andradei.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 23 ianuarie 2024. Cine e Liviu și care e povestea lui de viață. A avut un blind date cu Andrada

Mireasa - ritmul inimii vine cu noi povești de dragoste

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

De asemenea, Mireasa: Capriciile Iubirii se vede de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și pe AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Mireasa, sezon 8. Bia și Robert, apariție la Mireasa, Capriciile Iubirii. Cum arată viața lor în afara competiției... Mireasa sezon 9, 25 ianuarie 2024. Doamna Floarea a dat-o afară pe Maria în timp ce se stabilea lista de cumpărături...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x