Antena Căutare

Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Raul nu știe ce concurentă să aleagă! De ce au râs concurenții din platou

În ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 au fost prezentate imagini cu Raul care nu știe către ce fată să își îndrepte atenția. Descoperă ce a recunoscut tânărul și de ce au râs concurenții din platou.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10 și ce a dezvăluit Raul | Antena 1

Raul nu știe către ce fată să-și îndrepte atenția, Mirela sau Daiana, așă că a ajuns să se sfătuiască chiar și cu motanul Buftea! Ulterior, tânărul a explicat mai multe despre stările sale. Descoperă ce a recunoscut acesta și de ce au râs concurenții din platou, în ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Raul nu știe către ce concurentă să își îndrepte atenția. Ce a recunoscut și de ce au râs concurenții, în ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10

Camerele de filmat l-au surprins pe Raul stând de vorbă cu motanul Buftea, îngândurat fiind și dornic să își dea seama către ce fată din casă ar trebui să se îndrepte. Apoi, tânărul l-a abordat pe Ionuț și i-a cerut sfatul.

„Cum aș putea să intru pe sub pielea ei?”, a dorit Raul să afle despre Daiana.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Mihai și Laura au dat cărțile pe față și au zis adevărul despre relația lor! Ce au zis

„Eu, ca fostul ei partener, nu pot să îți dau sfaturi. Abordeaz-o cum vrei tu. Cel mai bun lucru pe care pot să îl fac este să nu mă implic și să nu dau atenție. Singura favoare pe care pot să o fac. Cum crezi tu mai bine”, a fost răspunsul lui Ionuț.

„Stăteam și mă gândeam că am stat două luni și jumătate și nimic, am pierdut timpul cu fata asta. Eu chiar îmi doresc să plec de aici căsătorit, dar cu cine?! Dacă nu e compatibilitate, degeaba! Dar în același timp mă atrage și Mirela! Nu știu spre care să mă îndrept! Daiana îmi place de la bun început, dar nici nu poți să stai cu o persoană numai de dragul de a sta!”, a spus Raul.

Concurentul a încercat să danseze cu Daiana, apoi a cerut un pupic Mirelei, semn că inima lui e împărțită.

Într-un alt moment, acesta a zis că dacă era după el avea copii și era căsătorit de la 16 ani: „Plec cu mâinile în buzunar, mă dezamăgesc, mai sunt două luni de zile și plec singur”.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Mamele din casă, motiv de ceartă! Doamna Mioara a intrat în conflict cu celelalte femei

Văzând imaginile, concurentul s-a declarat stânjenit de imaginile văzut: „Nu o să mai fac, nu mai repet, pe televizor se vede că încerc și la Mirela și la Daiana”.

„Daiana e ca și sora mea, strict. Ca și Ramona. Mai aveam un pic și mă simțeam ca un Don Juan cu imaginile astea”, a mărturisit concurentul, în timp ce ceilalți concurenți au început să râdă și să chicotească la afirmațiile făcute de Raul.

Ce a mai dezvăluit Raul? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția din 21 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa sezonul 10.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 21 octombrie 2024. Mihai și Laura au dat cărțile pe față și au zis adevărul despre relația lor! Ce a... Mireasa, sezon 10. Raluca, imagine înduioșătoare alături de fiul ei. Cât de bine semănă micuțul Lucas cu mama lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x