Antena Căutare

Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Concurenții au avut parte de prima noapte împreună. Cum au fost surprinși Andrada și Victor

Concurenții au avut parte de o provocare neașteptată în această săptămână. Aceștia au avut la dispoziție 15 secunde să meargă acolo unde ar vrea să și petreacă noaptea.

concurenții-dorm-împreună Galerie
Concurenții au avut parte de o provocare neașteptată în această săptămână. Aceștia au avut la dispoziție 15 secunde să meargă acolo unde ar vrea să și petreacă noaptea. | Antena 1

Concurenții din casa Mireasa au avut parte de o noapte fierbinte. Aceștia au dormit pentru prima oară împreună, motiv care i-a ajutat să se cunoască mai bine. Victor a ales să doarmă alături de Andrada, Ion alături de Raluca, iar Alexandru alături de Ana.

"Aveți 15 secunde să mergeți oriunde vă doriți în casa fetelor sau a băieților, începând de acum", a fost mesajul care a adus agitație în casa concurenților.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Cine este Carmen, noua concurentă din casa Mireasa. Doamna Ioana nu și-a mai putut lua ochii de la ea

Primele "perechi" din acest sezon care se află în cunoaștere s-au bucurat de cele mai frumoase momente împreună. De asemenea, concurenții au fost surprinși în cele mai provocatoare ipostaze de până acum, iar prima noapte împreună a fost una de-a dreptul senzațională.

Concurenții din sezonul 4 Mireasa s-au bucurat din plin de prima noapte împreună

Băieții nu au mai stat pe gânduri când au aflat că au doar 15 secunde la dispoziție pentru a se băga în patul unei concurente sau pentru a face orice altceva. Surpriza i-a bucurat maxim, mai ales pe Victor și Andrada care au fost surpinși în cele mai romantice ipostaze.

"Prima noapte nu se uită!", a spus Victor.

La câteva minute după ce s-a pus în pat alături de iubita lui, în mintea lui Victor a apărut o mică îngrijorare: "Mie știi de ce îmi e frică? Să nu zică după 20 de minute după ce s-a stins lumina: "Toți băieții în picioare!" Mă aștept la orice!"

Deși s-au băgar în pat pentru a dormi, somnul a început să dispară ușor, iar camerele de luat vederi au surprinz atingeri intime și fierbinți între concurenții din casa Mireasa

Victor și-a mai încercat norocul și a încercat să negocieze, însă fără niciun rezultat. Acesta și-a petrecut noapte dormind pe jos, iar Andrada în pat.

"Mă mut aici!", i-a spus Victor iubitei lui dimineața.

Petrică a fost cel care nu s-a încadrat în timpul acordat și a fost nevoit să doarmă singur, pentru că nu și-a găsit ochelarii și papucii în timp util.

"Eu cumva eram la rugăciune, eu eram concentrat, s-a stins lumina și nu am mai știu ce se întâmplă. Am vrut sa îmi iau șlapii, nu mi-am găsit șlapii, era întuneric. Nu aveam lavaliera, nu aveam nici ochelarii", a spus Petrică cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Maria, în lacrimi după ce a vorbit cu mama sa. Ce durere poartă în suflet

Prima noapte petrecută împreună a fost una foarte frumoase atât pentru fete, cât și pentru băieții din sezonul 4 Mireasa. De asemenea, concurenții a dezvăluit că își mai doresc să trăiască astfel de experiențe pentru a cunoaște mai bine fete.

Mireasa, sezonul 4. Cine este Carmen, noua concurentă din casa Mireasa. Doamna Ioana nu și-a mai putut lua ochii de la e... Mireasa sezonul 4, 2 octombrie 2021. Petrică și Ela s-au sărutat, după ce concurentul a spus că se simte atras de Raluca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x