Antena Căutare

Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Larisa a avut un conflict cu Sebastian. Cum a decurs cina concurentei în casa băieților

Băieții au ales să o cunoască mai bine pe Larisa. Concurenții au votat ca ea să fie următoarea invitată în casa lor, însă conflictele și replicile neașteptate nu au întârziat să apară.

colaj-larisa-sebastian-mireasa Galerie
Băieții au ales să o cunoască mai bine pe Larisa. | Antena 1

Larisa a pășit încrezătoarea în casa băieților și a fost primită cu brațele deschise de către aceștia. Tânăra nu a scăpat de curiozitățile concurenților și a oferit răspunsuri direct pentru a lămuri fiecare situație în parte.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Gesturile lui Perneș față de Sabrina care nu s-au văzut la TV. Gabriela Cristea i-a dat de gol

Concurena și băieții au vorbit despre fetele care le-au atras atenția, iar din peisaj nu au întârziat glumele lui Sebastian, care se pare că au enervat-o foarte tare pe Larisa. Aceasta nu s-a putut abține și a oferit câteva replici acide.

De ce a supărat-o Sebastian pe Larisa

Larisa s-a arătat foarte afectată de faptul că Sebastian a început să facă glume pe seama dorințelor pe care le are de la bărbatului de lângă ea. De asemenea, discuția dintre cei doi a început de la întrebarea concurentului: „M-ai alege pe mine dacă m-aș pune în spatele tău mâine?”.

Tânăra a oferit un răspuns neașteptate: „Sincer, nu!”

„Acum am 4 camere, sunt goale toate, sunt gol și eu, sunteți departe, luăm avionul când se poate, sărac sau bogat nu știu ce ne desparte”, a mai continuat Sebastian să spună.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana l-a atenționat pe Sese: ”Nu am nevoie de oameni nehotărâți în viața mea”

„Dialogul dintre Larisa și Sebastian a fost puțin înțepător”, a remarcat Valentin.

„M-am enervat pentru că a început să facă mișto de mine. Nu îmi place să facă cineva mișto de mine”, a dezvăluit tânăra.

În Gala din 5 feburarie 2022, Simona Gherghe a încercat să îndrepte situația dintre cei doi și l-a întrebat pe concurent de ce a avut o astfel de reacție la cină.

„Eu recunosc că am luat-o la mișto. Așa este stilul meu”, a fost răspunsul său.

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin e interesat de Alina? Ce i-a spus tinerei înainte să plece din livingul fetelor... Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Sabrina se simte grăbită de Perneș. Ce l-a supărat pe concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x