Antena Căutare

Mireasa Sezonul 6, 31 august 2022. Roxana a atras atenția mai multor băieți. Cu cine a mers concurenta la blind date

Roxana i-a cunoscut pe băieți în ediția de miercuri, 31 august, din Mireasa sezonul 6. Tânăra a pășit încrezătoare în fața celor 8 concurenți, motiv pentru care a reușit să acapareze atenția unora dintre ei.

Roxana și concurenții Mireasa, sezonul 6 Galerie
Roxana i-a cunoscut pe băieți în ediția de miercuri, 31 august, din Mireasa | Antena 1

Cei 8 băieți din sezonul 6 Mireasa au avut ocazia să cunoască o nouă concurentă. Roxana este cea care a pășit în fața acestora, după Miruna. Deși a avut emoții, aceasta a reușit să acapareze atenția cu frumusețea și felul carismatic.

Andrei este cel care și-a dat seama că a mai întâlnit-o pe Roxana, la blind date: „Cred că noi ne-am mai întâlnit, dacă nu mă înșel! La blind date, ești zodia Pești, nu? Stai puțin că am emoții. Da, ne-am întâlnit la blind date.”

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 30 august 2022. Denisa Dumitru și Paul Niță au avut primul date pe nevăzute. Ce pasiuni au în comun

Simona Gherghe l-a aprobat pe concurent, mărturisind faptul că tânăra a avut două blind date-uri: unul cu Andrei și unul cu George. Acest eveniment neașteptat s-a produs deoarece Gabrielei i-a fost rău și nu s-a mai putut întâlni cu Andrei.

Roxana nu a scăpat nici de întrebările lui George. Acesta a ținut neapărat să afle care este motivul pentru care a suferit atât de tare în fosta relație, iar răspunsul sincer al acesteia nu a întârziat să apară.

„Am fost înselată”, a zis ea.

Paul a dezvăluit că îi place foarte tare vocea Roxanei

Apariția Roxanei a fost una neașteptată pentru cei 8 băieți din sezonul 6 Mireasa. Tânăra a acaparat pirivirile tuturor cu aspectul fizic de invidiat, felul carismatic, dar și cu vocea „senzuală”.

Concurenta a primit o mulțime de întrebări din partea concurenților. Mai mult decât atât, Paul a simțit nevoia să-i dezvăluie faptul că are o voce „pisicoasă”, lucru care îi place.

„Îmi place foarte mult vocea ei, are o voce pisicoasă așa.”, a spus el.

De asemenea, Giorgio i-a adresat câteva întrebări legate de starea ei emoțională după despărțirea prin care a trecut.

Citește și: Mireasa Sezonul 6, 30 august 2022. Damaris Turuș și Rustem Sebaidin au ieșit la date. Cu ce impresii au rămas

„Am reușit să trec peste fosta relație, am fost și psiholog, crede-mă! Sunt cât se poate de bine”, i-a răspuns Roxana.

Roxana nu ar vrea să-l cunoască pe Cosmin, după ce a fost cu el la blind date

În urma blind date-ului cu Cosmin, Roxana a mărturisit că nu ar vrea să-l cunoască mai departe pe acesta deoarece nu își dorește o persoană copilăroasă lângă ea.

Concurentul a urmărit imaginile de la întâlnirea pe nevăzute alături de Roxana, iar reacția sa nu a întârziat să apară. Acesta a dezvăluit că tânăra nu arată așa cum și-o imagina el.

„Mi-a spus că are 23, dar pentru mine pare mai mare de 23 de ani. Aș fi spus undeva la 25 de ani, cel puțin. Pare mai matură. (...) Am reținut că își dorește foarte mult să meargă la Paris cu persoana iubită. Mi-a plăcut că a vorbit foarte mult și a fost sinceră, chiar dacă eram despărțiți de un paravan.”, a spus Cosmin.

„Roiesc femeile în jurul tău”, a fost observația pe care i-a făcut Roxana lui Cosmin.

Mireasa Sezonul 6, 31 august 2022. Miruna și Valentin s-au văzut, după ce au avut un blind date. Ce și-au spus concurenț... Mireasa Sezonul 6, 31 august 2022. Ana a avut un blind date cu George. De ce a decis concurenta să pună punct întâlnirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x