Căutare Live

Mireasa, sezonul 6. Ce băiat consideră familia lui Deni că ar fi porivit pentru concurentă. Sora fetei a intrat în direct

În platoul emisiunii Mireasa: Capriciile iubirii s-au aflat Deni și cei trei admiratori ai săi: Andrei, George și Viorel, moment în care sora tinerei a avut o intervenție telefonică.

Sora lui Deni a intrat în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii

Antena 1

Deni este curtată de 3 băieți: George, Andrei și Viorel. În ultima săptămână toți 3 au încercat să o cucereacă pe fată, aceasta simțindu-se puțin copleșită. Tânăra a vrut să afle ce părere are familia sa despre situația în care se află, iar în ediția de pe 19 septembrie de Mireasa: Capraciile Iubirii sora sa a intrat în direct și a mărturisit că atât ea cât și părinții săi consideră că Deni se potrivește cel mai bine cu Viorel.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni, cu ochii în lacrimi. Ce a spus despre cei trei băieți care îi oferă atenție

Ce a spus sora lui Deni în direct, la Mireasa: Capriciile Iubirii

„Eu am văzut-o pe sora mea într-o situație foarte dificilă. Ne-a solicitat acum câteva seri părerea, iar eu încerc să o ajut. Atât eu cât și familia mea suntem de părere că Viorel e cel mai potrivit pentru ea. Andrei cred că e un pic prea mare pentru ea și nu cred că se potrivesc. George e un băiat super, dar nu e stilul ei. Eu îi spun să facă ce crede și să nu se mai gândească la ce spun oamenii. Atât mama cât și tata, noi suntem toți pentru Viorel. Asta e părerea noastră. Nu trebuie să ne placă nouă, dar asta e părerea noastră. Ea a vrut de la noi o părere”, a spus Oana în direct la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Sebaidin a pus piciorul în prag. Ce i-a spus lui Damaris pe terasă

Totuși, sora lui Deni a ținut să pecizeze că familia o va susține pe fată indiferent de deciziile ei.

„Atât mama cât și tata nu ne-au impus nouă cu cine să fim sau nu. Atâta timp cât noi iubim pe cineva, ei ne respectă decizia”, a spus Oana.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Miruna și Cosmin s-au declarat un cuplu după ce s-au sărutat pătimaș

Deni a izbucnit în lacrimi când și-a auzit sora.

„M-am emoționat un pic. Sun apropiată de toți membrii familie. Părerea lor e importantă, dar o să mă susțină indiferent de decizia pe care o voi face”, a spus Deni cu ochii în lacrimi.

Când a auzit părerea Oanei, Andrei a spus că ia în calcul și părerea damiliei fetei.

„Chiar m-am gândit și la aspectul ăsta că sunt cu 10 ani mai mare decât ea. Iau în calcul și ce a spus sora. Eu o consider pe Deni foarte matură, dar las apele să se liniștească”, a spus Andrei la Mireasa: Capriciile Iubirii.

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni, cu ochii în lacrimi. Ce a spus despre cei trei băieți care îi oferă atenție... Mireasa, sezonul 4. Ela și Petrică, anunț important pentru fani. Când se vor cununa religios...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x