Antena Căutare

Mireasa, sezonul 7. Maria discută cu Irina și Hatice despre motivul despărțirii de Antonio. Fata s-a precipitat la un moment dat

După încheiere relației dintre Antonio și Maria printre activități casnice, aceasta discuta cu Irina și Hatice despre motivul despărțirii.

Mireasa, sezonul 7. Maria discută cu Irina și Hatice despre motivul despărțirii de Antonio. Fata s-a precipitat la un moment dat Galerie
Mireasa, sezonul 5. Maria discută cu Irina și Hatice despre motivul despărțirii de Antonio. Fata s-a precipitat la un moment dat | Mireasa

Maria a stat de vorbă cu Irina și Hatice despre motivele despărțirii dintre ea și Antonio. Maria spune că îi pare rău că nu a încheiat ea socotelile, dar pe de altă parte încearcă să își justifice comportamentul pe care l-a avut în relația cu el.

Hatice intervine în despărțirea dintre Maria și Antonio. Ce sfaturi i-a dat Mariei și ce a observat ea

Gestul de a se juca cu mâinile în păr în timp ce interacționa cu un alt băiat ar fi doar un tic al Mariei. Acest lucru i-l explică lui Hatice, care se încruntă și îi spune că ea nu a văzut-o să facă asta până acum. Replica lui Hatice a încurcat-o puțin pe Maria, dar ea a continuat să explice că acel gest nu ar fi trebuit interpretat în niciun fel.

Irina intervine și ea în discuție și îi subliniază Mariei că, de-a lungul timpului, ea pare că spune povești diferite fiecărei persoane, în speță ei și lui Hatice. Irina insistă că Maria pare a arăta laturi diferite ale poveștii în funcție de persoana cu care vorbește. Însă, revenind la povestea de iubire care s-a încheiat între Maria și Antonio, tânăra este destul de ambiguă în conversația cu colegele ei, dar trage o concluzie cât se poate de clară: “Cred că așa a trebuit să fie”. Maria crede că Antonio doar a căutat un motiv să rupă relația, în timp ce băiatul spune că ea nu vrea să-și vadă greșeal.

Citește și: Mireasa sezon 7, 14 aprilie 2023. Maria și Antonio s-au despărțit. Care a fost motivul: „Să fii fericit!”

După Giulia și Zain, Antonio și Maria au anunțat că nu mai formează un cuplu în casa Mireasa

În emisiunea Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, imaginile au fost difuzate și urmărite cu câțiva dintre concurenți, inclusiv Antonio, care spune: “Trebuie să o iau din trecut. Eu cred că ea nu este vindecată, la orice îi spun ea se face ca un arici. Se închide. Dacă intri puțin mai adânc și simte că iese ceva din interiorul ei, gata s-a oprit”.

În timpul emisiei de ieri, Antonio și Maria au primit o vizită surpriză! Mama și fratele concurentului au venit în Casa Mireasa. La scurt timp după vizită, între Antonio și Maria a avut loc o discuție aprinsă după care au anunțat că nu mai formează un cuplu în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Irina a izbucnit în lacrimi, după ce s-a spus că pare atrasă de Antonio: „O să ne ignorăm”

Mireasa sezon 7, 14 aprilie 2023. Mama Sabrinei i-a făcut o vizită fiicei. Cum au reacționat tânăra și Dima... Mireasa, sezonul 5. Perneș și Sabrina surprind cu o apariție inedită. Cum au fost fotografiați cei doi după ce s-au împă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x