Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Irina a izbucnit în lacrimi, după ce s-a spus că pare atrasă de Antonio: „O să ne ignorăm”

În emisia live de Mireasa: Capriciile Iubirii de pe 13 aprilie 2023 s-a discutat despre conversațiile Irinei cu iubitul Mariei. În timp ce se afla pe canapea, Irina a izbucnit în lacrimi.

Colaj cu Irina, Antonio și Maria Galerie
Irina a izbucnit în lacrimi, în live, la Mireasa: Capriile Iubirii | Antena 1

La emisiunea de la Antena Stars, s-a difuzat o conversație între Maria și Hatice, unde iubita lui Antonio a spus că este îndrăgostită de băiat: „Dacă eu chiar eram exagerată, după ce a spus Irina în gală, eu ar fi trebuit să mă duc să-i spun că nu ar mai trebui să interacționezi cu fata asta. N-am făcut-o”, a spus Maria.

După ce a văzut imaginile, Irina nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

„Nu mă simt bine, dar o să treacă. Dacă se interpretează că mă bag, o să ne ignorăm. Dacă Maria nu se simte confortabil, nu o să mai vorbesc nimic absolut”, a spus Irina.

„Eu n-am nicio problemă”, a spus Maria.

„Tot spui că nu ai nicio problemă, dar ai”, i-a răspuns Irina. „Nu sunt atrasă. Eu doar am spus la nivel conversațional, atât. Eu doar duceam lipsă de comunicare”, a mai spus fata.

Cum a reacționat Maria, când a văut-o plângând pe Irina, la Mireasa: Capriciile Iubirii

Maria a ținut să-i transmită și eaun mesaj:

„Irina, tu nu trebuie să le iei atât de personal, pentru că până la urmă eu nu am pretenții de la ea. Eu nu sunt într-o cunoaștere cu ea, nu îmi doresc să formez o relație cu ea. Poate să fie deschisă să facă absolut nimic care a venit din partea ei. Pretențiile mele sunt de la Antonio. Nu i-am reproșat nimic ei și nu o să o fac niciodată pentru că el e responsabil de ceea ce este între noi”, a spus Maria.

„Eram conștient și am înțeles-o pe Maria din prima. Eu am vorbi cu ea mereu deschis și i-am explicat lucrurile. În casă, este doar Irina, care nu este în cuplu. Probabil, aș putea comunica și cu alte fete, dar nu o să vorbim niciodată, pentru că e stilul acesta”, a spus Antonio.

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 7, 7 martie 2023. Mama lui Hatice a arătat cum trăiește fiica sa, după multiplele acuzații făcute la adresa fetei

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 17:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Povești surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7, 13 aprilie 2023. Mama și fratele lui Antonio i-au făcut o vizită concurentului... Mireasa, sezon 6. Ce se întâmplă cu relația dintre Ada și Sebaidin. Ce i-a transmis tânărul fostei concurente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x