Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 6 septembrie 2023. Cine este Madi. Tânăra a fost căsătorită la 18 ani. De ce și-a încheiat căsnicia

Madi este concurentă în sezonul 8 Mireasa. Până la cei 29 de ani ai săi, tânăra a avut parte de experiențe dificile.

Colaj cu madi Galerie
Madi de la Miresa și-a spus povestea de viață | Antena 1

Madi de la Mireasa sezon 8 are 29 de ani, e din Provița de sus și s-a căsătorit la 18 ani. Divorțul a fost decizia ei. Madi a povestit că în relațiile trecute s-a confruntat cu viciile partererilor care i-au fost alături

„El avea 30 de ani. Pe parcurs mi-am schimbat gândirea și a început să mă deranjeze diferența de vârstă. Aveam unele așteptări care nu mi s-au împlinit și atunci a renunțat. Familia mea tot timpul a avut o părere bună. Familia lui la început a avut o părere bună, dar pe parcurs s-a schimbat. Asta a fost prima relație serioasă. A doua relație a fost când eu aveam 21 și el 18. Am locuit împreună 4 ani, iar în ultima probleme avea probleme cu alcoolul și devenise abuziv”, a povestit Madi.

Care este povestea de viață a lui Madi de la Mireasa, sezon 8

După relațiile eșuate, Madi a căzut în depresie.

În urmă cu un an am căzut într-o depresie severă. Nu mai știam de mine. Aveam halucinații. Nu mai înțelegeam ce caut aici. Cine sunt, ce se întâmplă cu mine. Nu mai știam să mănânc, să beau apă. Probabil s-au adunat... relațiile eșuate, stresul oboseala. Am ajuns să am atacuri de panică și frică de moarte.

De la bărbatul de lângă ea își dorește să fie înțelegător, respectuos, calm, înțelegător.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

În AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezonul 8, 6 septembrie 2023. Cine este Bogdana. Concurenta are o poveste de viață cu un puternic impact emoțion... Mireasa sezonul 8, 7 septembrie 2023. Bianca a transmis informații eroante de la băieți la fete. Ce a explicat ulterior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x