Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 8 decembrie 2023. De ce au lipsit Ioana și Marius la începutul galei. Simona Gherghe a venit cu precizări

Simona Gherghe a făcut mai multe anunțuri la începutul galei Mireasa de pe 8 decembrie 2023. Prezentatoarea Mireasa a explicat motivul absenței cuplului Ioana-Marius.

Simona Gherghe Galerie
Ioana și Marius au lipist la începutul galei Mireasa | Antena 1

La începtul galei de pe 8 decembrie 2023 Simona Gherghe a făcut mai multe anunțuri. Prezentatoarea a precizat că este o gală foarte importantă pentru că se vor desfășura ultimele nominalizări din sezonul 8 Mireasa, dar și ultimele eliminări directe. De asemenea, prezentatoarea a anunțat de ce lipsesc Ioana și Marius de la începutul galei. Cei doi tineri s-au bucurat de premiul pe care lau câștigat la task-ul filmelor.

Citește și: Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

De ce au lipsit Ioana și Marius la începutul galei Mireasa. Simona Gherghe a venit cu precizări: „Nu vă speriați!”

Simona Gherghe a precizat că Ioana și Marius se află la ședința foto de Crăciun pe care au câștigat-o la task-ul filmelor. „Nu vă speriați! O să se întoarcă azi și o să vină în gală!”, a precizat Simona Gherghe.

De asemenea, prezentatoarea Mireasa i-a anunțat pe concurenți că de sâmbătă, 9 decembrie 2023, vor începe repetițiile pent dansul mirilor.

Tot la începutul galei de pe 8 decembrie 2023 s-a discutat despre tensiunile apărute în cuplul Andreea- Bogdan. După task-ul telefoanelor Bogdan s-a supărat pe iubita sa pentru că a găsit o conversație în tleefonul ei, iar Andreea a precizat că a fost deranjată când a observat că iubitul ei a accesat chiar înainte să intre în emisiune site-uri de cazionuri online. Cei doi au apărut de mână în gală și au spus că totul e bine între ei acum, dar au avut parte de tenisiuni pentru că amândoi sunt impulsivi.

Citește și: Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Bia și Daria, în mijlocul unui conflict cu Ioana. Cum au răspuns, întrebate care e miza

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, a întâmpinat o nouă serie de concurenţi care au pornit în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi au fost realizate într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi au fost difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.


Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial... Mireasa sezonul 8, 8 decembrie 2023. Eliminare directă! Cine părăsește competiția. Mamele au făcut nominalizări duble...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x