Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Anunțul Dariei după ce fanii au observat lipsa ei și a lui Adrian în mediul online. Ce a spus

Daria și Adrian nu au mai făcut live, așa cum i-au obișnuit pe telespectatorii emisiunii Mireasa. De aceea, aceștia au presupus că s-a întâmplat ceva cu ei. Fosta concurentă din sezonul 8 a lămurit situația.

colaj de imagini cu daria si adrian de la mireasa sezonul 8 Galerie
Daria și Adrian nu au mai făcut live, așa cum i-au obișnuit pe telespectatorii emisiunii Mireasa. De aceea, aceștia au presupus că s-a întâmplat ceva cu ei. Fosta concurentă din sezonul 8 a lămurit situația. | Antena 1

Daria a spus câteva cuvinte pe Instagram Stories, după ce a lipsit o perioadă de pe social media. Ea a precizat că au primit o mulțime de mesaje de la susținătorii ei și ai lui Adrian, care îi întrebau ce s-a întâmplat cu ei.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Cum s-a filmat Alina înainte de a naște. Imaginile postate cu ea și viitorul tătic, Valentin

Anunțul Dariei după ce fanii au observat lipsa ei și a lui Adrian din online. Ce a spus

Daria a explicat că nu este cazul ca susținătorii lor să se îngrijoreze. Ea a subliniat că sunt tot împreună, la Cluj, și că au avut nevoie de odihnă după ce au petrecut weekend-ul trecut.

De asemenea, fosta concurentă din sezonul 8 Mireasa a afirmat că vor pleca într-o nouă călătorie, așa că aveau nevoie de forțe proaspete.

”Am zis să intru aici, să vorbesc cu voi puțin, pentru că multe dintre voi mi-ați dat mesaje să ne întrebați dacă suntem bine, de ce nu am intrat pe live. Momentan sunt aici, la masă cu Adi, mănânc o salată. Am fost foarte obosiți, sâmbătă după petrecere, am stat toată ziua în pat, ne-am uitat la filme și am dormit. O să ne băgăm curând la somn, dimineața ne vom trezi cu noaptea în cap să plecăm la drum”, a spus Daria pe Instagram.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. E sau nu Andrei concurent în sezonul 9? Băiatul a lămurit misterul

Povestea de iubire dintre Daria și Adrian

Adrian s-a arătat interesat de Daria încă de la începutul sezonului 8 Mireasa, însă fata a făcut alte alegeri. Inițial, ea și Liviu au fost într-o cunoaștere, care s-a finalizat cu un sărut și o despărțire rapidă. Ulterior, a încercat să-l cunoască pe Marius, însă cei doi au realizat că nu sunt potriviți.

De cealaltă parte, Adrian s-a apropiat de Deea, iar ulterior de Ioana. Însă fata a decis că nu pot continua din cauza atitudinii sale distante. În tot acest timp, Adrian și Daria petreceau timp împreună, însă mereu spuneau că sunt doar prieteni.

Abia când băiatul a fost eliminat, Daria și-a dat seama ce simte pentru el. În cadrul unei emisiuni, la AntenaStars, ei s-au sărutat și de atunci formează un cuplu. Inclusiv în finală, ei au pășit la braț în platou. Nu au vrut să se grăbească, astfel că nu s-au logodit, nici căsătorit.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Concurenta pe care Andrei plănuiește să o cunoască mai bine. Pe cine spune că va căuta

Mireasa sezonul 5. Cum s-a filmat Alina înainte de a naște. Imaginile postate cu ea și viitorul tătic, Valentin... Mireasa, sezon 8. Ana și Daniel au revenit în locul în care s-au logodit. Imaginile superbe publicate de foștii concuren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x