Antena Căutare

Mireasa sezonul 8. Daria a șters pozele cu Adrian și nu îl mai urmărește pe Instagram. Fanii cred că s-au despărțit

Fanii cred că Daria și Adrian nu mai formează un cuplu după ce tânăra a șters toate imaginile de cuplu.

Mireasa sezonul 8. Daria a șters pozele cu Adrian și nu îl mai urmărește pe Instagram. Fanii cred că s-au despărțit Galerie
Fanii cred că Daria și Adrian nu mai formează un cuplu după ce tânăra a șters toate imaginile de cuplu. | Antena 1

De pe profilul de Instagram al Dariei au dispărut imaginile cu Adrian. Cei doi formau un cuplu de câteva luni, încă din casa Mireasa și singurul care nu s-a căsătorit în Finala din decembrie 2023.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Cum arată iubitul Valentinei. Tânăra s-a fotografiat în brațele bărbatului iubit

Daria a șters pozele cu Adrian și nu îl mai urmărește pe Instagram. Fanii cred că s-au despărțit

Lucrurile păreau roz între Adrian și Daria, care s-au îndrăgostit în casa Mireasa. El s-a arătat interesat încă de la începutul competiției, însă fosta concurentă l-a refuzat.

Articolul continuă după reclamă

Apoi s-au apropiat ușor ușor și au devenit buni prieteni. La un moment dat, Daria și-a dat seama că îl place și și-au dat o șansă.

Primul sărut a avut loc când Adrian nici nu mai era concurent, ci invitat la Mireasa Capriciile Iubirii. Atunci, Daria a fost cea care l-a sărutat pătimaș.

Adrian a reintrat, la dorința publicului, înapoi în casa Mireasa și eu au format un cuplu și-n Finala Mireasa. Nu au dorit să se logodească și nici să se căsătorească.

După acest moment, au mers la Cluj și au urmat multe vacanțe împreună. Cei doi se pozau împreună și îi încântau pe internauți. Câteva săptămâni mai târziu, Daria a mers cu Adrian acasă la familia lui, unde au stat mai mult timp.

Se pare totuși că ceva s-a rupt, căci Daria a eliminat toate imaginile cu iubitul ei și nici nu-l mai urmărește în social media. Fanii se gândesc că este vorba despre o despărțire. Momentan niciunul nu a făcut un anunț în acest sens, fata doar a postat imagini de la o spălătorie din Cluj.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Sebastian a intrat în politică. Fostul pretendent al Inimioarei candidează pentru postul de primar

Povestea de iubire dintre Daria și Adrian

Adrian s-a arătat interesat de Daria încă de la începutul sezonului 8 Mireasa, însă fata a făcut alte alegeri. Inițial, ea și Liviu au fost într-o cunoaștere, care s-a finalizat cu un sărut și o despărțire rapidă. Ulterior, a încercat să-l cunoască pe Marius, însă cei doi au realizat că nu sunt potriviți.

De cealaltă parte, Adrian s-a apropiat de Deea, iar ulterior de Ioana. Însă fata a decis că nu pot continua din cauza atitudinii sale distante. În tot acest timp, Adrian și Daria petreceau timp împreună, însă mereu spuneau că sunt doar prieteni.

Abia când băiatul a fost eliminat, Daria și-a dat seama ce simte pentru el. În cadrul unei emisiuni, la AntenaStars, ei s-au sărutat și de atunci au format un cuplu. Inclusiv în finală, ei au pășit la braț în platou. Nu au vrut să se grăbească, astfel că nu s-au logodit, nici căsătorit.

Cum mai arată Anca de la Mireasa în prezent. Fosta concurentă trăiește o frumoasă poveste dedragoste. Unde se află acum... Mireasa, sezonul 9. Alexandru, confesiune neașteptată de față cu toți. Psihologul l-a analizat și a ieșit la iveală ceva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x