Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 23 mai 2024. Ce discuție au avut concurenții despre cursa de eliminare de săptămâna aceasta

Concurenții își dau cu părerea despre cursa de eliminare de mâine, când sunt nominalizați Ionela și Cristian.

colaj mireasa stefan, ionela, laura Galerie
Antonia și Iuliana au vorbit despre cursa de eliminare care urmează mâine și Antonia a zis că se teme dacă ar trebui să plece Cristian. Concurenta a zis că va face tot posibilul să fie eliminată pentru a se întâlni afară cu iubitul ei. | A1

Antonia și Iuliana au vorbit despre cursa de eliminare care urmează mâine și Antonia a zis că se teme dacă ar trebui să plece Cristian. Concurenta a zis că va face tot posibilul să fie eliminată pentru a se întâlni afară cu iubitul ei.

Cine cred concurenții că va fi eliminat săptămâna aceasta din casa Mireasa

Cristina a vorbit cu Albert și Laura și le spunea că ea nu crede că vor fi eliminați niciunul dintre cei doi concurenți. Laura și Albert, de cealaltă parte, a zis că ei cred că unul dintre ei doi va fi eliminat.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 23 mai 2024. Delia și Liviu, discuții despre pretențiile materiale ale Deliei. "Ești superficială"

Articolul continuă după reclamă

Ștefan a vorbit cu Ionela care spunea că se simte afectată pentru că a intrat a doua săptămână la rând în cursa de eliminare.

Ștefan a mai sfătuit-o pe Ionela să aibă mai multă răbdare și așa va avea și liniște.

Antonia a întrebat în timpul emisiei dacă ea ar putea să ceară să iasă din casă în cazul în care Cristian ar fi eliminat.

Simona a asigurat-o că acum este concurentă cu drepturi depline și dacă va dori să iasă din casă, va trebui să intre în cursa de eliminare.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Mama lui Vlad, intervenție telefonică. Ce părere are despre relația dintre fiul ei și Iuliana

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Miruna din sezonul 6 Mireasa, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată acum fosta soție a lui Cosmin... Cine ar fi noul iubit al Andreei din sezonul 8 Mireasa, din spusele Dariei. Ar avea o relație cu fiul unei doamne din em...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x