Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 23 mai 2024. Delia și Liviu, discuții despre pretențiile materiale ale Deliei. "Ești superficială"

Mireasa sezonul 9, 23 mai 2024.Mireasa sezonul 9, 23 mai 2024. Delia și Liviu, discuții despre dorințele Deliei. "Ești superficială"

colaj delia si liviu Galerie
Concurenta i-a povestit iubitului ei că îi place foarte mult ca atunci când pleacă în vacanță să își facă ședințe foto în rochii închiriate din destinația respectivă. | A1

Încă de ieri între Liviu și Delia a existat o discuție despre planurile de viitor și dorințele materiale ale Deliei. Concurenta i-a povestit iubitului ei că îi place foarte mult ca atunci când pleacă în vacanță să își facă ședințe foto în rochii închiriate din destinația respectivă.

Liviu a încercat să o înțeleagă, dar i-a explicat Deliei că ceea ce făcea ei era doar un moft și făcea asta pentru că era singură și nefericită și încerca să umple un gol.

Ce pretenții materiale are Delia și cum a reacționat Liviu

Prin pozele pe care le posta cu ea din locații scumpe, în ținute elegante, Delia încerca să se afirme, după cum a observat și psihologul Eduard Puiu la Capricii în ediția de ieri.

Încă de ieri între Liviu și Delia a existat o discuție despre planurile de viitor și dorințele materiale ale Deliei.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Mama lui Vlad, intervenție telefonică. Ce părere are despre relația dintre fiul ei și Iuliana

Delia a spus că îi place să apeleze la acest gen de experiențe drept cadou sau răsplată pentru faptul că muncește foarte mult. De asemenea, ea mai povestit și că e dependentă de shopping pentru că îi place să își cumpere haine săptămânal și uneori nici nu apucă să le poarte.

Liviu a încercat să îi explice că fericirea adevărată stă în felul în care relaționezi cu persoana iubită și că te simți în siguranță și ai o stare de bine atunci când ești cu partenerul.

Delia i-a răspuns că totuși aceste ședințe foto scumpe sunt plăcerea ei și nu știe dacă va renunța la ele nici când va fi cu el în vacanțe. Liviu a spus că poate să îi facă el poze și e mai important să aibă experiențe împreună decât să cheltuie bani pe ceva ce pare să fie doar de fațadă.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Daiana și Dani au anunțat sexul copilului: „ Încă nu-i 100% sigur, dar…”. Fata a trecut prin clipe dificile

În emisia live de astăzi, Delia a recunoscut că poate e superficial din partea ei să gândească acest lucru despre lucrurile materiale care îi aduc bucurii.

Delia le-a întrebat chiar și pe fete dacă ele cred că ea e complicată și dacă cumva i-ar fi greu lui Liviu să o înțeleagă.

Laura și Cristina i-au spus că uneori se gândește doar la ea și acum, că e într-o relație de cuplu, ar trebui să se gândească mai mult la familie, în loc să își dorească să risipească banii pe lucruri inutile.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 23 mai 2024. Doamna Daniela, la capătul răbdărilor cu Antonia. “Ție îți place să ai spectatori la modul wow”

Delia a recunoscut și față de Liviu că e superficială, iar Liviu i-a spus că el a fost mulțumit și cu mult, și cu puțin, dar lucrurile cele mai importante vin din sentimentele pentru cei dragi.

Concurenta s-a bucurat că Liviu e cu picioarele pe pământ și asta o ajută și pe ea să fie așa. Ea a mai explicat că mereu a muncit din greu atunci când și-a dorit un lucru.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi au pășit la începutul sezonului în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Mireasa sezonul 9, 23 mai 2024. Doamna Daniela, la capătul răbdărilor cu Antonia. “Ție îți place să ai spectatori la mod... Miruna din sezonul 6 Mireasa, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată acum fosta soție a lui Cosmin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x