Antena Căutare

Narcisa și Costi, din ce în ce mai apropiați! Vor forma un cuplu cei doi concurenți? |Video

Narcisa și Costi au jucat fobal împreună și păreau ca se înțeleg de minune. Cei doi concurenți sunt din ce în ce mai apropiați unul cu celălalt.

Narcisa și Costi au jucat fotbal. Cei doi concurenți sunt din ce în ce mai apropiați unul cu celălalt, iar timpul petrecut împreună se pare ca le priește celor doi concurenți.

Ciprian și Ina, cină romantică ce s-ar vrea prelungită în dormitor! |Video

Cu toate acestea Narcisa se destăinuie celorrlalte fete din casa, carora le spune ca nu vrea să se apropie prea mult de Costi, deoarece el ar fi venit în concurs pentru a o cunoaște pe Alexandra.

Deși, toate fetele din casa au venit cu același scop, Narcisa își pune bariere în ce privește sentimentele, dar dupa o discuție cu cei din casa, dar si în urma discuției cu Diana, se pare ca tânara se razgândește si va alege să se pună pe ea pe primul loc și sa nu mai țina cont de principii.

Maria Buză, sfaturi prețioase pentru Nuțu! Cum a reacționat concurentul la vorbele sfătuitoare ale actriței! |Video

Alexandra este de părere că Andreei îi place de Costi, dar tânara înlatură orce suspiciune cum ca între ea și Costi ar putea exista mai mult decât o simpla simpatie.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Discuție serioasă între Alexandra si Nuțu, dar și un sărut pasional între cei doi! |VIDEO

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ciprian și Ina, cină romantică ce s-ar vrea prelungită în dormitor! |Video... O baie cu multă spumă este tot ce și-a dorit! Ionuț, moment de relaxare totală în cada plină cu spumă! |Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x