Antena Căutare

Sora lui Cătălin de la Mireasa a intrat în direct, prin telefon și a avut un mesaj foarte clar pentru mama și fratele său

Relația dintre Cătălin și Nicole de la Mireasa nu este susținută numai de dragostea lor, în sentimentele dintre ei crede și sora concurentului.

Sora lui Cătălin a intrat în direct, prin telefon și a avut un mesaj foarte clar pentru mama și fratele său
Relația dintre Cătălin și Nicole nu este susținută numai de dragostea lor, în sentimentele dintre ei crede și sora concurentului. | Antena 1

Valul de reacții stârnit după aflarea veștii despre căsătoria lui Nicole a determinat-o și pe sora lui Cătălin să vrea să intre în direct și să-și spună punctul de vedere. Femeia a declarat că cei doi, Nicole și Cătălin, trebuie să fie puternici și să țină de relația lor.

Pentru domna Geta de Mireasa a avut un sfat și anume să îi dea mai multă libertate lui Cătălin și să aibă încredere în deciziile lui.

Referitor la Nicole, sora lui Cătălin a spus că este o femeie puternică, independentă, a declarat răspicat că o place și că are încredere în faptul că este femeia potrivită pentru fratele său.

Intervenția a fost una scurtă, dar clară. Cei doi îndrăgostiți sunt susținuți de sora concurentului, iar acest lucru a adus lacrimi de fericire în ochii tuturor celor implicați.



Nicole a decis să părăsească casa Mireasa

I-a promis lui Cătălin că are dragostea ei și că dragostea lor este una puternică, care va depăși orice obstacol.

Cei doi au discutat, și-au stabilit reguli și și-au promis să fie puternici: "Tu ai fost toată fericirea mea aici în casă."

Nicole de la Mireasa dorește să iasă din casă pentru a merge să-și clarifice situația, iar mai apoi să vină să facă dovada clară a divorțului ei. Concurenta a mai spus că dacă nu i se va mai permite să revină în emisiune îl va aștepta pe Cătălin afară: "Doamne, cât te vreau. De ce eu? De ce? De ce?"


Doamna Geta de la Mireasă, supărare fără margini. Reacția mamei lui Cătălin după aflare veștii că Nicole este căsătorită... Mihai și Ștefania de la Mireasă, planuri împreună: "De ce să stăm până la final? Te iau în spate și ieșim pe poartă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x