Antena Căutare

Accident cumplit în direct! Reporterul transmitea o știre atunci când s-a întâmplat totul

Un reporter american a vrut să transmită prognoza meteo în direct, doar că s-a ales cu o amintire nu tocmai frumoasă!

Un reporter american a vrut să transmită prognoza meteo în direct, doar că s-a ales cu o amintire nu tocmai frumoasă!

Tânărul s-a poziționat chiar pe marginea drumului acoperit de zăpadă, fără să prevestească probabil ce avea să urmeze. Nu a mai durat mult și un plug de zăpadă, trecând în viteză cu o cantitate impresionantă de omăt, l-a pus pe jurnalist la pământ!

Am putea spune că decorul ales de reporter a adus un plus de veridicitate știrii! Sau măcar a demonstrat că poate face față oricărei situații! Internauții au făcut haz de necaz, dar totul se putea termina mult mai tragic.

Așa cum era de așteptat, clipul video cu jurnalistul american a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea! Urmărește materialul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să te amuzi copios!

Cel mai tupeist pescăruș! Pasărea a intrat într-un magazin și i-a lăsat mască pe toți! (VIDEO)... Rușii fac lucruri trăznite! Băieții și-au luat karturile și au făcut curse pe râu! Cum a fost posibil (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x