Antena Căutare

Ahaha, păi cum să faci măi Dani așa cevaaa?! ”M-a blocat una și a lăsat numărul în parbriz. Pentru că mă grăbeam rău, i-am zis ce i-aș face. Apoi am văzut cu cine vorbeam...”

De ziua ei, Andreea din Ploiești a primit un telefon neașteptat din partea echipei de la ”Neatza”, cu urări dintre cele mai frumoase.

De ziua ei, Andreea din Ploiești a primit un telefon neașteptat din partea echipei de la ”Neatza”, cu urări dintre cele mai frumoase.

Din vorbă în vorbă, Dani a aflat că sărbătorita se afla în parcare, blocată fiind de un alt autoturism. Aici s-a declanșăt o amintire proaspătă, povestită în stilul lui caracteristic.

”M-a blocat și pe mine cineva la restaurant. Lăsase numărul în geam, așa că am sunat, dar pentru că mă grăbeam foarte tare, am luat-o la rost zdravăn. I-am zis de toate. Până când a venit și mi-am dat seara despre cine e vorba...”, povestește matinalul.

Dar stați să auziți povestea completă!

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".Locul 2 zice așa: ”Omul nu mai tr... Lacrimi la ”Neatza”, după ce Răzvan a citit un mesaj destinat... mamei: ”Nu i-am mai spus te iubesc de ani de zile. E ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x