Antena Căutare

Ai mai văzut Trabant pe străzi? Ea este singura șoferiță care conduce doar această marcă de mașină. „O am de la fostul meu soț!”

Cornelia Mihail și-a cumpărat primul Trabant în 1984. Din acel moment nu a mai condus altă marcă de mașină. Trabantul pe care îl conduce acum a fost un cadou din partea fostului soț.

Ai mai văzut Trabant pe străzi? Ea este singura șoferiță care conduce doar această marcă de mașină. „O am de la fostul meu soț!” Galerie
Cornelia Mihail

„Trabantul este singura mașină pentru o femeie de mărimea mea, care te ajută, care te scoate din impas și care te duce oriunde ai nevoie.” , a explicat Cornelia Mihail.

Trei milioane de mașini Trabant au fost produse în Germania, în 35 de ani de producție. Trabantul este o mașina ușoară și nu cântărește mai mult de 600 de kilograme.

„I-am dat numărul B 44 FOC pentru că este frumoasă foc și merge ca focul, dar ce mă face cel mai mult să nu renunț la ea este că fostul meu soț mi-a făcut-o cadou de Mărțișor.” , a adăugat aceasta.

Neatza cu Răzvan și Dani. Alina Eremia, nevoită să-și mențină echilibrul pe bârnă, în videoclipul piesei Printre cuvinte... Neatza cu Răzvan și Dani. Irisha i-a furat un sărut lui Dani Oțil. „Nu o să uit niciodată! A venit momentul să-mi furi ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x