Căutare Live

Alexandru Rafila, avertismentul momentului pentru români: „Coronavirusul nu va dispărea în următoarea perioadă”

Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, a stat de vorbă cu prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila, pentru a afla mai multe despre cum va arăta viața românilor după data de 15 mai.

Reprezentantul României la OMS și președintele Societății de Microbiologie susține că românii nu ar trebui să se relaxeze pe deplin, căci epidemia de coronavirus din România este încă prezentă.

EPIDEMIA DE CORONAVIRUS. CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ DATA DE 15 MAI

„Relaxarea comportamentală nu ar trebui să existe. Ceea ce am învățat în ultimele luni privind distanțarea socială și purtarea măștii trebuie să devină o obișnuință, fiindcă nu vom asista la o dispariție a noului coronavirus, poate doar la o reducere a transmiterii, în cursul verii.

CITEȘTE ȘI: La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

Alexandru Rafila, avertismentul momentului pentru români: „Coronavirusul nu va dispărea în următoarea perioadă”

Purtarea măștii poate preveni infecția cu Covid-19

Purtarea măștii poate preveni infecția cu Covid-19

Nu știm sigur însă. Nu trebuie să excludem nici posibilitatea apariției unor noi focare”, a dezvăluit Alexandru Rafila.

citește și: Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război. O să reapară”

Acesta a mai oferit informații și sfaturi extrem de importante despre cum putem preveni infecția cu Covid-19, dar și despre cum va arăta viața românilor după data de 15 mai.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre acest subiect.

Cătălin Oprișan, un cascador la prinderea micului, la Neatza! „Decât să cadă micul pe jos mai bine mă tăiați pe mână”... Dă volumul mai tare, te vor trece fiorii! Damian Drăghici și Maia Morgenstern din serialul Sacrificiul au lansat o super...
Ultimele știri