Live acum
Prime Time 20:00Film: Asasin american

„Pentru tine, Românie!". La numai 9 ani, Alexxa a cântat cu foc ca să-ți aducă aminte să fii mândru că ești român - VIDEO

La numai 9 ani, Alexxa a cântat cu foc ca să-ți aducă aminte să fii mândru că ești român. Fetița a interpretat melodia „Pentru tine, Românie!” în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

La numai 9 ani, Alexxa a cântat cu foc ca să-ți aducă aminte să fii mândru că ești român. Fetița a interpretat melodia „Pentru tine, Românie!” în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Întâlnești mereu în drum un om cu sufletul bun/ Te invită la masa lui să te așezi/ Azi e despre ie și despre mândrie/ Noi suntem români”, arată versurile melodiei.

„Pentru tine, Românie,/ Astăzi facem galerie/ Pentru tine, Românie”, arată refrenul piesei.

Alexxa a amintit în melodia ei și despre valori ale României.

„Sportul în lume ar fi fost sărac, fără Hagi, Nadia, Patzaichin, Halep, Țiriac/ Istoria în lume e scrisă cu eroi/ Vlad, Mihai, Ștefan sau Mircea sunt tot de la noi/ Vlaicu ne-a dat aripi să plutim ușor/ Coandă a deschis ingineria de zbor/ Dacă vrei până la anul o să tot vorbim/ Cine sunte noi și cu ce ne mândrim”, mai arată melodia cântată de Alexxa.

Ascultați melodia în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!