Live acumObservator 06
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

„Pentru tine, Românie!". La numai 9 ani, Alexxa a cântat cu foc ca să-ți aducă aminte să fii mândru că ești român - VIDEO

La numai 9 ani, Alexxa a cântat cu foc ca să-ți aducă aminte să fii mândru că ești român. Fetița a interpretat melodia „Pentru tine, Românie!” în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

La numai 9 ani, Alexxa a cântat cu foc ca să-ți aducă aminte să fii mândru că ești român. Fetița a interpretat melodia „Pentru tine, Românie!” în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Întâlnești mereu în drum un om cu sufletul bun/ Te invită la masa lui să te așezi/ Azi e despre ie și despre mândrie/ Noi suntem români”, arată versurile melodiei.

„Pentru tine, Românie,/ Astăzi facem galerie/ Pentru tine, Românie”, arată refrenul piesei.

Alexxa a amintit în melodia ei și despre valori ale României.

„Sportul în lume ar fi fost sărac, fără Hagi, Nadia, Patzaichin, Halep, Țiriac/ Istoria în lume e scrisă cu eroi/ Vlad, Mihai, Ștefan sau Mircea sunt tot de la noi/ Vlaicu ne-a dat aripi să plutim ușor/ Coandă a deschis ingineria de zbor/ Dacă vrei până la anul o să tot vorbim/ Cine sunte noi și cu ce ne mândrim”, mai arată melodia cântată de Alexxa.

Ascultați melodia în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.