Antena Căutare

Cătălina Ponor, surprinsă de Dani Oțil în culise: ”Nu te pot recunoaște îmbrăcată, pentru că te-am văzut în viața mea doar în body!”

Cătălina Ponor a fost surprinsă în culisele emisiunii ”Neatza” chiar de Dani Oțil, care i-a făcut o mărturisire cu totul și cu totul inedită.

Cătălina Ponor a fost surprinsă în culisele emisiunii ”Neatza” chiar de Dani Oțil, care i-a făcut o mărturisire cu totul și cu totul inedită.

Mai exact, el i-a spus că are o altă imagine în minte: ”Să știi că eu nu te pot recunoaște îmbrăcată, pentru că te-am văzut în viața mea doar în body.”, i-a spus Dani, iar fosta gimnastă a replicat: ”Să-mi prind părul?”

”Da, da, acum mai semeni.”, a spus Dani care i-a spus, de asemenea, și că e elastic, ceea ce a amuzat-o teribil pe Cătălina.

Vedeți reacția ei, în clipul de mai sus!

I-au năpădit amintirile! Răzvan Simion, mărturisiri despre Dani Oțil: ”Și-a luat motor și a căzut în fața directorului t... Ce faci când îți dai întâlnire cu o tipă pe Internet și te trezești că realitatea bate online-ul! Codin Maticiuc: ”Mi s-...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Ultimele știri
x