Antena Căutare

Cătălina Ponor, surprinsă de Dani Oțil în culise: ”Nu te pot recunoaște îmbrăcată, pentru că te-am văzut în viața mea doar în body!”

Cătălina Ponor a fost surprinsă în culisele emisiunii ”Neatza” chiar de Dani Oțil, care i-a făcut o mărturisire cu totul și cu totul inedită.

Cătălina Ponor a fost surprinsă în culisele emisiunii ”Neatza” chiar de Dani Oțil, care i-a făcut o mărturisire cu totul și cu totul inedită.

Mai exact, el i-a spus că are o altă imagine în minte: ”Să știi că eu nu te pot recunoaște îmbrăcată, pentru că te-am văzut în viața mea doar în body.”, i-a spus Dani, iar fosta gimnastă a replicat: ”Să-mi prind părul?”

”Da, da, acum mai semeni.”, a spus Dani care i-a spus, de asemenea, și că e elastic, ceea ce a amuzat-o teribil pe Cătălina.

Vedeți reacția ei, în clipul de mai sus!

I-au năpădit amintirile! Răzvan Simion, mărturisiri despre Dani Oțil: ”Și-a luat motor și a căzut în fața directorului t... Ce faci când îți dai întâlnire cu o tipă pe Internet și te trezești că realitatea bate online-ul! Codin Maticiuc: ”Mi s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x