Antena Căutare

Ce oferim în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat explică ce-și doresc femeile de 8 martie

Având în vedere că martie este luna femeii, Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, vine în ajutorul bărbaților și le spune ce cadouri își doresc doamnele și domnișoarele în funcție de vibrația interioară.

Femeie zâmbind, după ce a primit un cadou de la partenerul său Galerie
Ce cadouri își doresc femeile de 8 martie, în funcție de vibrația lor interioară | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat a explicat cum calculăm vibrația interioară. Vibrația interioară este dată de suma cifrelor zilei de naștere. De exemplu, dacă cineva este născut pe 14, atunci va avea vibrația interioară 5. Dacă cineva este născut pe 28, atunci va avea vibrația interioară 1 (2+8=10, 1+0=1).

Corina Stratulat a explicat ce cadouri își doresc femeile de 8 martie, în funcție de vibrația interioară. În timp ce unele își doresc cadouri originale, altele simt nevoia să fie ascultate, iar unele își doresc protecție și îngrijire din partea partenerului.

Ce-și doresc femeile în funcție de vibrația interioară

Iată ce ar trebui să știe bărbații în această perioadă:

Ce-și doresc femeile cu vibrația interioară 1

Dacă vorbim despre o persoană cu vibrația interioară 1 trebuie să fim atenți să nu-i cumpărăm același cadou ca anul trecut: „Dacă luăm un buchet de trandafiri ca anul trecut o să fie o surpriză neplăcută. Vrea să primească lucruri originale. Trebuie să o facem să se simtă unică. Venim cu un obicet personalizat, doar pentru ea”, a explicat Corina Stratulat.

Ce-și doresc femeile cu vibrația interioară 2

În ceea ce le privește pe persoanele care au vibrație interioară 2 e important să le spunem ce simțim, chiar dacă nu o facem foarte des. Exprimarea sentimentelor contează mai mult decât un buchet de flori: „Să-i spui efectiv ce simți cu un gest romantic”, a explicat Corina Stratulat.

Citește și: Cum să avem o relație echilibrată în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat explică ce lipsește fiecărui cuplu

Ce-și doresc femeile cu vibrația interioară 3

Persoanele cu vibrația interioară 3 se plictisesc destul de ușor și vor să experimenteze multe lucruri: „Decât să luăm ceva și bun, mai bine luăm mai multe lucruri”, a eprecizat Corina Stratulat.

Ce-și doresc femeile cu vibrația interioară 4

Pe femeile care au vibrația interioară 4 s-ar putea să le surprindem destul de obosite pentru că ele muncesc foarte mult, sunt rigide și poate că n-au chef neapărat de distracție, vor doar să se odihnească: „Mai bine le programăm un masaj. Că-l facem noi sau îl programăm, e o altă discuție, dar sigur vor aprecia ceva de relaxare”, a precizat numerologul.

Ce-și doresc femeile cu vibrația interioară 5

Pentru femeile cu vibrația interioară 5 e clar că trebuie să găsim o surpriză. Ceva ce nu i s-a mai întâmplat: „Să o luăm prin surprindere pentru că ea vrea lucruri nonconformiste, vrea să se joace”, a explicat numerologul Stratulat.

Ce-și doresc femeile cu vibrația interioară 6

Femeia cu vibrația interioară 6 e foarte grijulie și foarte protectoare. În aceste zile să-i luăm noi grijile. Va aprecia foarte mult ca măcar într-o zi să fie și ea îngrijită, să fie protejată. Să nu mai fie tot timpul ea care dăruiește.

Ce-și doresc femeile cu vibrația interioară 7

Pentru femeile cu vibrația interioară 7 este important să le ascultăm: „Să vedem ce le interesează, ce subiecte. Măcar acum să stăm câteva ore să o ascultăm. Va aprecia foarte mult acest tip de discuție împreună”.

Ce-și doresc femeile cu vibrația interioară 8

Femeile cu vibrația interioară 8 apreciază lucrurile prețioase, de brand, sau poate un pic mai scumpe: „Nu te duce cu o floricică, ci cu un buchet deosebit”, a recomandat numerologul.

Citește și: Ce spune data căsătoriei despre bunăstarea cuplului. Numerologul Corina Stratulat: Momentul nunții influențează căsnicia

Ce-și doresc femeile cu vibrația interioară 9

Persoanele cu vibrația interioară 9 vor foarte mult să ajute: „Mai degrabă organizăm o experiență împreună în care să ajutăm. Mergem la o casă de copii și ducem cadouri acolo. Va fi o amintire nemaipomenită”, a sugerat numerologul Corina Stratulat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Rețetă senegaleză de pui cu ceapă și măsline, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Cum sa ai un ten tânăr și luminos, indiferent de vârstă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x