Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Cea mai tare senzație a momentului! Îți faci tatuaj audio și asculți melodia preferată, oriunde și oricând!

Cătălin Oprişan, simpaticul matinal de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat cum stă treaba cu tatuajul audio!

Cătălin Oprişan, simpaticul matinal de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat cum stă treaba cu tatuajul audio!

Tot ce ai de făcut este să îți faci tatuajul și apoi, cu ajutorul unei aplicații de pe telefonul mobil, poți reda sunetul din desen, oriunde și oricând.

Nu trebuie să fie vorba doar despre vocea persoanei iubite, ci poți tatua piesa preferată, lătratul cățelului tău mult iubit sau un râs de bebeluș.

Întregul concept de tatuaj audio a fost gândit și dezvoltat de niște români, care astăzi au început să aibă succes și în alte cinci țări!

Poartă pe piele, mereu cu tine, cele mai dragi sunete!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!