Live acumMireasa
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Chef Florin Dumitrescu a lansat cartea „Românește. Punct și de la capăt". Dezvăluire incredibilă despre fiicele lui! Ce le gătește acasă

Chef Florin Dumitrescu a lansat cartea „Românește. Punct și de la capăt" și a vorbit despre aceasta la „Neatza cu Răzvan și Dani”. El a dezvăluit și ce obișnuiește să le pregătească fiicelor și soției lui.   

Chef Florin Dumitrescu a lansat cartea „Românește. Punct și de la capăt" și a vorbit despre aceasta la „Neatza cu Răzvan și Dani”. El a dezvăluit și ce obișnuiește să le pregătească fiicelor și soției lui.

Cartea lansată de chef Florin Dumitrescu, „Românește. Punct și de la capăt”, marchează o dublă premieră pentru gastronomia românească: este prima oară când un chef publică o carte despre bucătăria românească modernă, dar și prima oară când un chef cu trei stele Michelin semnează prefața pentru o carte a unui autor român.

„Este o carte de bucate dedicată oamenilor care sunt pasionați de bucătărie. Chiar și cei începători ar putea să gătească câteva rețete din carte și după aceea să facă pasul următor, să gătească chiar mai mult”, a spus Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu a spus și cum a schimbat „Chefi la cuțite” percepția oamenilor despre bucătărie.

„Show-urile culinare au ajuns să deschidă porțile oamenilor către bucătărie și i-a determinat să o privească cu mai mult respect și admirație. Pentru mine e o onoare foarte mare. Dacă ar fi fost născuți mai devreme, poate copiilor mei le era rușine să spună la școală că eu sunt bucătar. La începuturile noastre în relație, soția mea a spus că partenerul ei este un bucătar, iar oamenii o priveau un pic sceptici. Adică: «Nu poți mai mult?»”, a spus chef Florin Dumitrescu.

El a mai dezvăluit că fetele lui mănâncă aproape orice, întreaga lui familie având intoleranță la lactoză.

„Fetele mele mănâncă absolute orice, atât timp cât am încredere în ingredientele pe care le folosim. Avem intoleranță la lactoză cam toți patru, și atunci din start am eliminate o varietate destul de mare de dulciuri ce pot face rău unui copil. Fetele mele mănâncă legume cu poftă. Cea mică, dacă o vezi la restaurant cum mănâncă broccoli, ți se face poftă. Mâncăm paste, carne, de toate, doar că avem grijă de proveniența lor, nu folosim prea mult zahăr alb, ci zahăr brun, zahăr de cocos”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro