Antena Căutare

Cum alergăm sănătos iarna? Sfaturile lui Andrei Roșu, sportiv de anduranță

Andrei Roșu, sportiv de anduranță, a explicat la Neatza cu Răzvan şi Dani cum se poate alerga sănătos iarna. 

Cum alergăm sănătos iarna? Sfaturile lui Andrei Roșu, sportiv de anduranță Galerie
Andrei Roșu

Chiar dacă pentru unii sună ca o idee rea, având în vedere că vreme dimineața poate fi neprietenoasă, ei bine, specialiștii recomadă mai mult alergatul în perioada rece, decât cea din timpul verii.

La temperaturi scăzute, corpul nostru va percepe mai bine efortul, astfel că eliminarea grăsimii și menținearea în formă vor da rezultate mai bune, iar stilul de viață mai sănătos va prinde contur. De asemenea, alergatul poate preveni și trata depresia.

Atunci când alegem să alergăm în parc pe timp de iarnă, trebuie să ținem cont de câteva sfaturi. În primul rând atitudinea face diferența, iar în combinație cu o îmbrăcăminte adecvată totul este posibil. Rețineți faptul că atunci când alergăm, corpul nostru își crește temperatura cu 10 grade față dacă am sta nemișcați, astfel că ținuta trebuie să fie lejeră, din materiale sintetice și care să ne permită să ne mișcăm ușor.

De reținut este și faptul că o încălzire înainte de alergat poate face minuni. Este foarte greu să ne obișnui corpul dacă pornim de la 30 de grade din patură, direct la câteva grade cu minus, astfel că înainte să părăsiți casa deschideți un geam și faceți câteva exerciții fizice.

Dani Oţil şi Răzvan Simion, apropouri despre căsătorie: „Cred că ne pregăteşti ceva. Cine ştie, până la Paşte...”... Chiar și când ești bolnav trebuie să vezi partea bună a lucrurilor! Răzvan Simion spune cel mai tare banc: „Am fost în c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x