Antena Căutare

Cum influențează luna nașterii rolul nostru în familie. Ce explicații a oferit numerologul Corina Stratulat

Numerologul Corina Stratulat a mărturisit în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani” cum poate influență luna nașterii rolul pe care îl avem în familie. Iată ce explicații a oferit specialistul în numerologie.

Numerologul Corina Stratulat, un cuplu mireasa și ginere Galerie
Numerologul Corina Stratulat a mărturisit în platoul „Neatza cu Răzvan și Dani” cum poate influență luna nașterii rolul pe care îl avem în familie | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat a pășit în platoul emisiunii matinale „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a vorbi despre cum poate influență luna nașterii rolul pe care îl avem în familie. Specialistul în numerologie susține că există o legătură clară între cele două.

„Noi avem capacitatea să alegem, însă este mai ușor să alegem când avem mai multă informație. (...) Avem anumiți indicatori care ne ajută să înțelegem cum stau lucrurile în raport cu familia noastră. Știm că nu ne naștem întâmplător într-o anumită zi, dar nici întâmplător într-o anumită familie sau într-un anumit loc. Toate acestea ne oferă o structură cu care defilăm în viața”, a mărturisit numerologul Corina Stratulat.

Cum influențează luna nașterii rolul nostru în familie

Specialistul în numerologie a explicat cum ne poate influența luna nașterii rolul nostru în familie. Numerologul Corina Stratulat a povestit că persoanele care s-au născut în luna ianuarie au rolul de a-și ajuta frații, de a le fi alături.

„Toți cei născuți în ianuarie au în interiorul lor nevoia de a fi de folos fraților și surorilor. Este foarte important să își onoreze acest angajament.”, a mai spus specialistul în numerologie.

Cei născuți în luna februarie au o relație foarte specială cu bunicii. De cele mai multe ori, aceștia sunt crescuți de bunici, fapt pentru care trebuie să păstreze o legătură cu ei.

Citește și: Cum ne împlinim visurile, în funcție de cifra destinului. Sfaturi de la numerologul Corina Stratulat

În schimb, cei născuți în luna martie își doresc să devină independenți de mamă: „Nu își doresc să depindă de mamă. Mamele care au născut în luna martie trebuie să știe să își lase copiii cât mai independenți. Să gândească singuri, să aibă personalitate, să se descurce.”

În aprilie sunt persoanele care leagă o relație deosebită cu tatăl. De altfel, în luna mai există cei care au o relație destul de tensionată cu mama.

În iunie sunt cei care țin familia unită. Aceștia suferă foarte mult dacă părinții ajung să divorțeze: „Ei au rolul de a-și împăca părinții, iar de multe ori preiau modelul de cuplu în viață, ceea ce nu le este favorabil.”

În iulie se află persoanele care nu trebuie să stea pe loc, să aibă deplasări dese. Mulți au decis să plece din țară, iar viața lor s-a schimbat complet. De asemenea, persoanele născute în luna august au rolul de a armoniza relațiile de familie și de a nu ține partea nimănui.

În septembrie sunt cei care au responsabilitatea de a duce talentul sau moștenirea neamului mai departe. Cei născut în octombrie trebuie să înmulțească moștenirea neamului. În noiembrie sunt persoanele care își doresc să numele și statutul neamului.

Citește și: Numărul de la mașină poate spune multe despre șofer și ce incidente ar putea avea în trafic. La ce trebuie să fie atent

Cei născut în luna decembrie sunt spirite mai libere și au sarcina de a se dezvolta din toate punctele de vedere: „Ei au mai mult timp și energie, nu sunt prinși în chestiuni care țin de familie.”

Sushi din castravete cu somon afumat. Rețeta lui Chef Radu Darie la Super Neatza, 19 iulie 2022... Caponata. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 21 iulie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x