Antena Căutare

Cum ne împlinim visurile, în funcție de cifra destinului. Sfaturi de la numerologul Corina Stratulat

Corina Stratulat a fost prezentă în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani pentru a vorbi despre prioritățile și înclinațiile fiecărei persoane, în funcție de cifra destinului. Specialistul în numerologie a explicat cum ne putem împlini visurile, în funcție de cifra de destin.

Colaj cu Corina Stratulat și numere Galerie
Specialistul în numerologie Corina Stratulat a vorbit despre prioritățile și înclinațiile fiecărei persoane, în funcție de cifra destinului. Ce sfaturi a oferit despre împlinirea obiectivelor | Shutterstock & Antena 1

Cifra destinului se calculează însumând toate cifrele care apar în data noastră de naștere. De exemplu, o persoană care este născută pe 31.04.1991 are cifra destinului 1 pentru că: 3+1+4+1+9+9+1=28, apoi 2+8=10, apoi 1+0=1

Cifrele de destin sunt de la 1 la 9. Este foarte important să nu uităm că totul depinde de noi. Ne naștem cu predispoziții și aspecte care țin de karmă, dar depinde de noi cum ne construim viața.

Citește și: Numărul de la mașină poate spune multe despre șofer și ce incidente ar putea avea în trafic. La ce trebuie să fie atent

Cum ne împlinim visurile, în funcție de cifra destinului. Sfaturi de la numerologul Corina Stratulat

Numerologul Corina Stratulat a precizat că dacă cifra destinului arată 1 e important să preluăm conducerea și să fim independenți pentru a ne îndeplini obictivele:

„Aș sugera să facem ceva din propria inițiativă. Să nu așteptătăm tot timpul de ceilalți. Poate să învățăm să conducem”, a spus numerologul.

Pentru persoanele care au cifra destinului 2 e important să-și exprime sntimentele emoțiile.

Citește și: Care sunt calitățile cheie în funcție de cifra destinului. Ce ne dezvăluie numerologul Corina Stratulat

„De exemplu, persoanele cu cifra destinului 2 se vor simți mai bine dacă vor suna o persoană cu care s-au certat. 2-ul nu prea are voie să țină relații cu ură, cu dușmănie, să nu mai ținem tensiune”, a spus Corina Stratulat.

La cifra destinului 3 e important să ne dezvoltăm, să ne informăm.

„E important să citească din mai multe domenii, să-și diversifice informațiile. 3-ul așa va fi bucuros, împlinit, când știe multe”, a precizat Corina Stratulat.

La 4 e foarte important să ne preocupăm de sănătatea corpului.

„Omul cu cifra destinului 4 trebuie să reușească și printr-un corp sănătos, viguros, așa că azi poate facem ceva pentru corp, mișcare, de exemplu”, a declarat numerologul.

5-ul trebuie să accepte schimbarea, să inițeze schimbarea și să creeze un mediu interesant pentru toată lumea.

„La 5 acasă trebuie să fie un pic de veselie. Aș recomanda să socializăm și să chemăm prieteni în vizită. Pentru 5 e important să schimbe ceva, să nu intre într-o rutină”, a spus numerologul.

6 e cel pragmatic, care trebuie să țină bugetul sub control.

„6 trebuie să calculeze și să se asigur că sunt bani în casă”, a preizat Corina Stratulat.

Citește și: Cum ne comportăm cu cei născuți după anul 2000. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi utile

7 tinde foarte mult să observe lucrurile, să le analizeze și l-ar ajuta foarte mult pe 7 o formă de meditație, mai ales în natură.

8-ul are mare nevoie să fie recunoscut în lume, să fie cineva. 8-ul nu poate sta în spate și trebuie să-și evidențieze calitățile.

9 nu trebuie să uite de calitatea vieții.

Chiftele de vită cu oaie în sos de roșii. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 5 iulie 2022... Ramona Olaru și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce surpriză i-au pregătit colegii săi de la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x