Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Cum protestează Cătălin Oprişan de la „Neatza” împotriva RADET-ului! "Am rămas fără căldură! Am înţeles exact ce înseamnă să simţi gheaţă pe şira spinării! La propriu!"

 

Cătălin Oprişan a venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” cu o modalitate inedită de protest împotriva RADET-ului!

Realizatorul rubricii „Smiley News” de la matinal e supărat foc pe cei de la Radet, care l-a lăsat fără apă caldă şi căldură de mai bine de patru zile!

"Am rămas fără căldură! Am înţeles exact ce înseamnă să simţi gheaţă pe şira spinării! La propriu!"

Cum a ales el să protesteze împotriva celor de la Radet? Află urmărind clipul video de mai sus!

Citește și:

Acesta este oficial cel mai ghinionist mod de a pierde un telefon! A vrut să facă pe diva, dar a plătit extrem de scump!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE