Antena Căutare

Cum s-a tuns Donald Trump, păstrând distanțarea socială! Râzi cu lacrimi! | Video

Catălin Oprișan ne prezintă rubrica "Smiley News" și ne binedispune pentru întreaga zi. Filmulețe amuzante care au strârnit hohote de râs au fost difuzate la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, trei clipuri amuzante.

S-a pus cu burta pe ... geam, la propriu! Spectacol de senzație în izolare! Râzi cu lacrimi! |VIDEO

În primul clip video, Cătălin ne-a prezentat un anunț postat la o rubrica de matrimoniale, în anul 2020.

Într-un alt filmuleț niște tineri , scăpați din izolare, încearca să se relaxeze pe o barca ce plutește pe lac, doar ca finalul este similar cu cel al Titanicului, doar ca se termină intr-o nota amuzantă ce te face sa râzi cu gura pâna la urechi.

Iar cel de al treilea video reprezinta cireașa de pe tort. Un frizer, aflat în izolare, incearca sa-l tunda pe Donald Tump. Scena este demna de "Cascadorii râsului."

Urmăriți toate filmulețele difuzate la Nreatza, în cadrul rubricii prezentate de Cătălin Oprișan, accesând clipul video de mai sus.

Ce amenzi riscă cei care încalcă regulile în starea de alertă!... Ce trebuie să știi dacă esți șofer sau cursant al școlilor de șoferi, despre permise și examene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x