Antena Căutare

Cum îți este recomandat să petreci Revelionul, în funcție de zodie! Berbecii sunt dispuși să accepte orice invitație, chiar și în ultimul moment!

În funcție de zodia în care te-ai născut, îți este recomandat să îți petreci Revelionul într-un anumit mod, astfel încât să te asiguri că te vei simți bine a trecerea dintre ani.

Cum îți este recomandat să petreci Revelionul, în funcție de zodie! Berbecii sunt dispuși să accepte orice invitație, chiar și în ultimul moment!
Ilustrație.

Cum să-ți petreci Revelionul, în funcție de zodie. Berbec

Mari iubitori de distracție, nativii în zodia Berbec adoră compania prietenilor, ala că aleg să fie alături de ei și să petreacă noaptea dintre ani fie în locuri extravagante, fie în cluburi sau baruri. Sunt dispuși să accepte orice invitație, chiar și în ultimul moment.

Cum să-ți petreci Revelionul, în funcție de zodie. Taur

Comoditatea ce îi caracterizează pe Tauri îi determină să își facă rezervările din timp, pentru a evita stresul și agitația. Preferă locurile elegante, cu mâncare și muzică de calitate, unde, îmbrăcați frumos, să poată socializa cu persoane interesante. Pe de altă parte, dacă au invitați la ei acasă, se pot transforma în gazde perfecte.

Cum să-ți petreci Revelionul, în funcție de zodie. Gemeni

Gemenii, cameleonii zodiacului, se simt în largul llor oriunde. Și, pentru că nu îi caracterizează monotonia, acești nativi vor opta pentru mai multe petreceri în aceeași noapte. Energici din fire, acești nativi adoră petrecerile mari și zgomotoase, iar un tur pe la rude și prieteni poate fi opțiunea ideală pentru ei.

Cum să-ți petreci Revelionul, în funcție de zodie. Rac

Nativii în zodia Rac preferă petrecerile în familie, unde pot ciocni în liniște paharul de șampanie la miezul nopții și pot apela la tradiționalul sărut sub vâsc. Mulți dintre ei adoră să fie gazde și să pregătească o masă festivă pentru invitați.

Află cum le este recomandat să petreacă Revelionul și celorlalte zodii din clipul de mai jos din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil s-a transformat într-un Moș Crăciun exasperat de români! Ce le-a scris: „Sunt îngrijorat de viața ta, băi, rom... „Eram rușinos”. Helmuth Duckadam, mărturisiri emoționante despre Crăciunul pe are vrea să îl uite! Ce a gătit anul acest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x