Antena Căutare

Dani Oțil, abordat în lift printr-un mesaj scris de vecină. Ce i-a transmis matinalul: "Îmi cer scuze, poate e măritată acum"

În ediția din 5 aprilie 2023 a emisiunii Super Neatza, Dani Oțil dezvăluit ce i-a scris vecina de la alt etaj, acum mai mulți ani. ”Mi-a scris un bilețel frumos. Era timidă”, a spus matinalul de la Antena 1.

colaj foto cu Dani Otil Galerie
Dani Oțil, abordat în lift printr-un mesaj scris de vecină. Ce i-a transmis matinalul: "Îmi cer scuze, poate e măritată acum"

Dani Oțil a amuzat publicul la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani în stilul său caracteristic,a ducând sare și piper cu o poveste amuzantă din trecutul său. Totul a început după ce a primit un bilețel în platou, lucru care i-a deblocat o amintire cu o vecină care i-a lăsat un bilet în urmă cu 10 ani.

"Îmi cer scuze, poate e măritată acum". Dani Oțil, poveste cu "vecina timidă" în lift. După întrevederi repetate, i-a lăsat un bilet

“Voiam să vă întreb când ați primit ultima oară un bilețel scris de mână, dacă vă aduceți aminte. Unii au fani, alții obsedați în bloc. O să încep eu că poate nu aveți curaj. Stăteam la garsoniera, acum 10 ani și mi-a scris să vecina de la alt etaj, cu care mă vedeam în fiecare zi la fix aceeași oră în lift, dar niciodată nu am comunicat, pentru că era timidă. Mi-a scris un bilețel frumos și a terminat cu un soare care zâmbea.

Băi, ce ciudată și îmi cer scuze acum, poate vecina mea de atunci e măritată, are copii, poate are nepoți. Vecina timida am trecut-o în telefon. N-am sunat-o niciodată, pentru că eu am primit, eu nu mă uitam în poștă pentru că îmi scria doar banca și mă durea fix în poștă de bancă. Și am găsit biletul la 6 luni după. Mi-era rușine să zic, că era datat pe vremuri”, spune Dani Oțil.

Matinalul povestește că îi mai lasă și soției bilețele prin casă, Gabrielei Prisăcariu: “Eu i-am lăsat soției, îi las din când în când biletele acasă.”

Citește și: Dani Oțil a avut un spectator special la cursele de mașini. Cum a fost surprins micuțul Tiago încurajându-și tatăl

Ramona Olaru: “Și ce îi spui, să spele vasele?”. Dani Oțil vine cu replica: “V-ați dus departe, sunteți niște măgari”, însă Florin Ristei nu-l lasă să scape chiar așa ușor: “Nu, el flirtează că a auzit ieri de la dna, lucruri, lucruri”. Dani Oțil încheie în stilul caracteristic: ”Să nu uite cine e șeful”.

“Ramona, ai primit vreodată bilețel sub ușă, în ușă?”, este curios să afle Dani Oțil. Ramona Olaru postește: “Am primit de 8 martie la ușă, mi-a fost lăsat un buchet de flori cu tot cu bilețel. Ce să mai și că oricum nu mai contează și nu ne mai doare nimic în acest moment.

Citește și: Gabriela Prisăcariu a defilat într-o rochie extrem de scurtă, în brațe cu micuțul Tiago. Cum a reacționat Dani Oțil

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a spus și ce scria pe bilet: “Să știi că oriunde ne duce viața asta, vei rămâne femeia vieții mele. Dar în același timp era cu altă femeie”.

Ramona Olaru, replică acidă pentru actuala iubită a lui Cătălin Cazacu: „Diferența dintre ea și mine”... Cum s-a terminat relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu: „Pur și simplu am dispărut”. Ce a mai dezvăluit asistent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x