Antena Căutare

Dani Oțil, detalii picante din viața de cuplu! Ce a fost nevoit să facă. „M-am conformat, pentru că altfel mi-ar fi scos ochii”

Dani Oțil a povestit, joi, la cel mai iubit matinal, că a fost nevoit să stea la o coadă pentru mici, pentru că altfel i s-ar fi scos ochii acasă. 

Dani Oțil a povestit, joi, la cel mai iubit matinal, că a fost nevoit să stea la o coadă pentru mici, pentru că altfel i s-ar fi scos ochii acasă.

„Pentru că mi s-au cerut mici acasă, și toată lumea știe că noi nu avem decât mari, am fost la Parcul Național... Nu am văzut atâția oameni la o coadă de mici niciodată - și erau multe cozi la mici. Mi s-a cerut să merg, Răzvane, și a trebuit să mă conformez, că după aceea vine weekendul și trebuie să pleci la concurs și ți se scot ochii”, a spus Dani Oțil.

„Dacă ai livrat în timpul săptămânii și pleci în weekend cu băieții la concurs ți se scoate un ochi. Dacă n-ai livrat în timpul săptămânii, n-ai dus gunoiul, n-ai făcut nimic, ți se scot doi ochi”, a mai spus Dani Oțil.

Prezentatorul a avut noroc să stea la o „masă VIP” lângă mici, privilegiu de care s-a bucurat mai mult decât atunci când a stat la mese VIP în diverse cluburi din România.

„Am stat la masa VIP în diverse cluburi din România, nu m-am bucurat cum m-am bucurat de masa VIP de lângă mici, cu fum, cu miros… Am plecat încărcat de acolo”, a mai spus Dani Oțil.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cum să reacționezi în caz de furtună sau tornadă! Sunt două lucruri pe care trebuie să le faci imediat... Tu te-ai descurca? Jocul întrebărilor, cu Noaptea Târziu, la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Cine a greșit a primit un cioca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x