Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Dani Oțil i-a altoit pe Răzvan Simion și Cătălin Oprișan, în direct! A aruncat cu un adidas după ei! Răzbunarea a fost pe măsură! „Stai, că eu sunt și șchiop!” - Video

Dani Oțil și-a pierdut răbdarea cu colegii lui puși pe șotii, pe malul mării, în ediția de marți a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Așa că i-a altoit. Cu un adidas, mai exact. Apoi și cu șosetele. Răzbunarea lor a fost pe măsură.

Dani Oțil și-a pierdut răbdarea cu colegii lui puși pe șotii, pe malul mării, în ediția de marți a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Așa că i-a altoit. Cu un adidas, mai exact. Apoi și cu șosetele. Răzbunarea lor a fost pe măsură.

„Stai, că eu sunt și șchiop!”, a strigat Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, rupând-o la fugă alături de Răzvan Simion.

„Hai să-l aruncăm pe casă ca pe dinții de lapte”, a spus Răzvan Simion, care a și făcut asta, după ce el și Cătălin Oprișan au scăpat nevătămați.

„Scrie o hârtie la conducere la HR. Refuz să mă întorc la București cu doi șchiopi, la propriu! Asta e fain la mare, poți să faci emisiuni și desculț”, a spus Dani Oțil, care și-a scos și șosetele ca să le arunce către colegii lui.

Nu și-a potolit colegii nici pe departe, căci odată desculț, Dani Oțil i-a oferit lui Răzvan Simion prilejul pentru un alt atac.

„Mai urâte decât șosetele tale ar fi degetele tale!”, i-a spus Răzvan Simion colegului său desculț.

Dani Oțil s-a urcat pe acoperișul pe care a aterizat adidasul lui, dar nu doar ca să îl recupereze.

„Să știți că nu am urcat să îmi iau adidasul, că pot să trăiesc și fără el. Am urcat pentru că voiam să văd dacă de aici de sus tot atât de puțini prieteni se vede că am”, a spus Dani Oțil, căruia colegii lui i-au luat scara.

Celălalt adidas al lui Dani Oțil a avut o soartă la fel de crudă. „Satana este printre noi!”, s-a plâns prezentatorul.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!