Antena Căutare

Dani Oțil s-a transformat într-un Moș Crăciun exasperat de români! Ce le-a scris: „Sunt îngrijorat de viața ta, băi, românule!”  

Dani Oțil s-a transformat într-un Moș Crăciun exasperat de români, care a decis să ia atitudine! Supărat, a scris o scrisoare, declarându-se îngrijorat.

„Profitând de faptul că cei ce cred cu adevărat în Moș Crăciun au petrecut până dimineață, insta-Moșul s-a hotărât să scrie și el o scrisoare ca răspuns la atâtea scrisori primite de-a lungul anilor”, a spus Moș Crăciun.

Apoi, Moșul a încercat mai multe variante de scrisori, dintre care prima a sunat așa: „Dragă omule bun ce îmi scrii an de an câte o scrisoare, îți scriu aceste rânduri ușor îngrijorat de ceea ce se întâmplă cu viața ta, băi, românule! Nu aș fi vrut să iau atitudine, dar căutând pe YouTube o piesă cu mine, am găsit numai piese cu alți copii cuminți, cum ar fi Jador, Culiță Sterp, Tzanca Uraganu și Dani Mocanu. Moșului îi plac toate tipurile muzicale și nu e deranjat de asta, dar nu înțelege ce înseamnă «Făcearai spume!», number one în trending”.

„Dragă fetițe, aveți grijă ce îi cereți Moșului în scrisoare, deoarece nu e normal la vârste atât de fragede să cereți buze, țâțe și bucuțe. Moșul, fiind bătrân, le mai încurcă între ele”, a mai încercat Moșul.

„Moșul este tare istovit și flămând în această dimineață, pentru că nu a mi prididit în a împărți telefoane foarte scumpe. Problema e că în toate casele în care a dus fetelor cuminți și foarte cuminți asemenea telefoane nu a găsit nimic de mâncare în frigider decât parizer și pâine uscată”, a fost altă variantă de scrisoare.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Crăciun fericit ca-n vremurile dacilor! Vedeta, purcelușul la proțap... Cum îți este recomandat să petreci Revelionul, în funcție de zodie! Berbecii sunt dispuși să accepte orice invitație, ch...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x