Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Dani se pregătește să devină tătic: "În prima parte a vieții o să-l îmbrac în lucruri ciudate. Totul va fi împotriva lui atunci când va deveni mare"

 

Dani se pregătește să devină tătic!. ”În prima parte a vieții o să-l îmbrac în lucruri ciudate pentru a fi folosite împotriva lui atunci când va deveni mare”, a spus prezentatorul TV.

"De exemplu, când se târâie o să îl îmbrac în ţestoasă, când o să meargă încet o să îl costumez în Bambi. Toate astea o să le folosesc împotriva lui când o să vină cu o fată acasă. O să îl fac de râs", a povestit matinalul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe