Antena Căutare

Ea este cea mai sexy mămică din România! Adina Podașcă, apariție uluitoare la Neatza cu Răzvan și Dani

Cea mai sexy mămică din România este, în anul 2020, tânăra Adina Podașcă! Au fost sute de concurente, dar doar una a reușit să câștige inimile tuturor!

Ea este cea mai sexy mămică din România! Adina Podașcă, apariție uluitoare la Neatza cu Răzvan și Dani Galerie
Adina Podașcă este cea mai sexy mămică în 2020

După un concurs plin de emoții, voturi și probe ieșite din comun, sute de mămici au sperat cu sufletul la gură să câștige premiul de „cea mai sexy mămică 2020”.

CEA MAI SEXY MĂMICĂ ÎN ANUL 2020

După numeroase ediții ale emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, în finală au ajuns Cătălina, Mădălina și Adina. Cele trei tinere mame au dat tot ce au avut pentru a demonstra că merită din plin marele trofeu.

La una dintre probe, Cătălina Cavaleru, Mădălina Jumuga și Adina Podașca, finalistele concursului au fost puse să facă o povestitre cu câteva cuvinte! Sarcina nu a fost una ușoară și a scos în evidență istețimea celor trei mame, care au improvizat cât de bine au putut!

La final, juriul format din Sore, Amna și celebrul Chef Nicolai Tand au analizat cum s-au descurcat concurentele în probele impuse în concurs și au decis că cea care merită să plece acasă cu titlul de „cea mai sexy mămică 2020” este nimeni alta decât Adina Podașcă!

Pentru cei care nu își amintesc, iată prezentarea Adinei Podașcă, marea câștigătoare a titlului de „cea mai sexy mămică 2020”, atunci când a ales să se înscrie în concurs:

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi fotografii cu marea câștigătoare a concursului „Cea mai sexy mămică 2020”!

„Neatza cu Răzvan și Dani” duc tradiția mai departe. Cine este “cea mai sexy mămică” din România... Prognoza Meteo, 15 iunie 2020. Cod galben sie instabilitate atmosferică accentuată |VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x