Căutare Live

Dani Oțil, cu gândul la Crăciun: ”Are cine să-mi pună vârful la brad. Am iubită înaltă!”

În magazine au apărut primele decorațiuni de Crăciun, iar echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani au comentat pe acest subiect, și nu numai. ”Anul acesta pot să fiu liniștit, are cine să-mi pună vârful la brad. Am iubită înaltă”, a declarat Dani Oțil.

Neatza cu Răzvan și Dani. În magazine au apărut primele decorațiuni de Crăciun, iar echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani s-au aplecat asupra acestui subiect: ”Anul acesta pot să fiu liniștit, are cine să-mi pună vârful la brad. Am iubită înaltă”, a ținut să precizeze Dani Oțil.

Gradele din termometre le-au amintit lui Răzvan și Dani de atmosfera de Crăciun: cu brad și multă scorțișoară. De altfel, întreaga echipă este cu ochii pe Crăciun, se numără zilele, se gătesc sarmale, se scot decorațiuni de la păstrat sau se pot achiziționa altele, deoarece acestea sunt de ceva timp prezente în magazinele din România.

”Atunci când am preparat sarmale, am scos câteva decoruri, după care le-am strâns, evident. Am asociat sarmalele cu Crăciunul”, a precizat Vlăduț.

Planuri de Crăciun la Neatza cu Răzvan și Dani: ”Are cine să-mi pună vârful la brad. Am iubită înaltă!”

La capitolul planuri de Crăciun, ei bine, nici nu se discută: împodobirea bradului este o tradiție de la care nimeni nu face rabat, cu excepția lui Dani Oțil. Însă lucrurile s-ar putea să se schimbe anul acesta: ”Eu nu fac brad de Crăciun, mi se pare că dacă fac Brad trebuie să stau acasă de Crăciun și asta mă face să fiu sărac”, la care replica lui Răzvan nu se lasă așteptată, continuând într-un dialog savuros: (Răzvan) ”Anul ăsta te-ai scos, poți să-ți faci brad liniștit!” (Dani): De ce pentru că are cine să-mi pună vârful la brad?! Am iubită mai înaltă pentru că pot”, a conchis Dani.

S-au născut în SUA, dar vor să câştige pentru România! Surorile Annalise şi Cristina Drăgan vor să devină campioane la g... Neatza cu Răzvan și Dani. Cum protejăm copiii de răceală și gripă. Sfatul specialiștilor...
Ultimele știri